0
 Φώτης Κατσούφης

Με πολλά μηνύματα προς το κοινωνικό γίγνεσθαι στο καθιερωμένο κάθε Μεγάλη Τρίτη ματς των παλαιμάχων στο Πέραμα ο Πανιώνιος νίκησε με σκορ 1-0 τον Περαμαϊκό με γκολ που πέτυχε ο Σκαβάρας. 

Από τους νικητές ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Χασιώτης ενώ για τον Περαμαϊκό ο Κριτσωτάκης δεν αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Νικολούλης όταν ανατράπηκε στην περιοχή. 

Εκπληκτικές αποκρούσεις έκανε όποτε χρειάστηκε ο Αντώνης Μανίκας ενώ σίγουρο γκολ έχασε για τον γηπεδούχο Περαμαϊκό ο Κανέρης. 

Σε όλες τις περιπτώσεις τηρήθηκε απόλυτα το Fair Play. 

Στο τελετουργικό μέρος πλακέτες απονεμήθηκαν στους παλαίμαχους του Πανιωνίου Απόστολος Φίλης, Νόνι Λίμα, Δημήτρης Μπουγάς και στους παλαίμαχους του Περαμαϊκού Μιλτιάδη Αρβανίτη, Μιχάλη Κούβαρη, Ανδρέα Πετρόπουλο, Νίκο Κάσαρχο. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν απονεμήθηκε πλακέτα στην μνήμη του συμβούλου του Περαμαϊκού Ευστάθιου Ψαρρά. 

Την πλακέτα παρέλαβαν οι μητέρα του Ματούλα και ο αδερφός του Σταύρος. Επίσης οι δύο Σύνδεσμοι Παλαιμάχων αντάλλαξαν πανέμορφα Κύπελλα. 

Τις απονομές από πλευράς Πανιωνίου έκαναν ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων Δημήτρης Χριστοδούλου, ο πρόεδρος Αντώνης Μανίκας, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Βλάχος και οι Λάκης Σκαβάρας, Γιώργος Πλεξίδας, Δημήτρης Ζυγούρης. 

Από πλευράς Περαμαϊκού τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος των παλαιμάχων Στέφανος Φούσκας και ο αρχηγός της ομάδας Σταύρος Μπάκας. Απονομές επίσης έκαναν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Λαγουδάκης και Τάσος Κεφεριάν. 

Μετάλλια δόθηκαν στους δύο άψογους στα καθήκοντά τους διαιτητές του αγώνα Δημήτρη Σαββατιανό και Αντώνη Τραϊφόρο και στον ηρωικό γιατρό του αγώνα Μίμη Θεοδουρλέα
και στο Σταθη Γιαπαππα απο το SPORTACTIVE.GR 


Το ματς παρακολούθησαν ο παλαίμαχος άσος του Ιωνικού Νικαίας Ανδρέας Παπαδόπουλος και οι παλαίμαχοι επίσης παίκτες Στέλιος Παπαλεξάνδρου, Αντώνης Κανέρης και ο γνωστός σε όλους Γκέραρντ. 

Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι παρέθεσαν μίνι δεξίωση με πολλά νηστίσιμα. 

Πανιώνιος: Προπονητής Γιάννης Βλάχος: Μανίκας, Σκαβάρας, Ραγκούσης, Κουτρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Πλεξίδας, Χασιώτης, Τσουκλείδης, Κλεάνθης Νικολαϊδης, Λίμα, Ζυγούρης, έπαιξαν επίσης οι Μπέλλος, Παπαδόπουλος, Κοτσοβός, Δημητρίου ενώ στην αποστολή ήταν οι Τάκης Χριστόπουλος, Καπώνης και Κ. Σαλασίδης. 

Περαμα: Πρόεδρος Στέφανος Φούσκας, προπονητής Σταύρος Μπάκας: Τσαγκάρης, Φούσκας, Παγώνης, Λαμπρινίδης, Αντωνίου, Κριτσωτάκης, Α. Πετρόπουλος, Μιχαλάτος, Καρατζάκης, Στ. Μπάκας, έπαιξαν επίσης οι Κάσαρχος (τερματοφύλακας), Ν. Πετρόπουλος, Νικολούλης, Θ. Μπάκας, Κυρίτσης, Παπαστεφάνου, Γιαβρής. 




Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top