0

Του Βασίλη Μπέση...

Το καθιερωμένο φιλικό που αναβιώνει εδώ και 24 χρόνια κάθε μεγάλη Τρίτη έγινε ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Περάματος και του Πανιωνίου στο γήπεδο του Περάματος , σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με πολλές εκατέρωθεν βραβεύσεις αλλά και τιμητική πλακέτα που δόθηκε στα αδέλφια του εκλιπόντα Ευστάθιου Ψαρρά , πρόσωπό στου οποίου την μνήμη γινόταν και το συγκεκριμένο φιλικό.

Αυτό το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαραχτήρα διοργανώνεται κάθε χρόνο στη μνήμη κάποιου παίχτη η παράγοντα του Περάματος και τα τελευταία 11 χρόνια γίνεται ανάμεσα στους παλαίμαχους του Περάματος και του Πανιωνίου ενώ τα προηγούμενα έτη διεξαγόταν ανάμεσα στις δύο ομάδες του Περάματος που χωριζόντουσαν σε άνω και κάτω Πέραμα.

Ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος συμπλήρωσε φέτος 35 χρόνια ζωής και θεωρείται ένας από τους πιο παλιούς στην Ελλάδα , παίζοντας 35 ώς 40 παιχνίδια φιλανθρωπικού σκοπού το χρόνο ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε πάνω από χίλιους αγώνες.

Στο τελετουργικό μέρος πλακέτες απονεμήθηκαν στους παλαίμαχους των δύο συλλόγων και είναι οι : Απόστολος Φίλης, Νόνι Λίμα, Δημήτρης Μπουγάς  Μιλτιάδης Αρβανίτης, Μιχάλης Κούβαρης, Ανδρέας Πετρόπουλος, Νίκος Κάσαρχος. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν απονεμήθηκε πλακέτα στην μνήμη του συμβούλου του Περαμαϊκού Ευστάθιου Ψαρρά.

Την πλακέτα παρέλαβαν τα αδέλφια του Ευστάθιου Ψαρρά , Ματούλα και Σταύρος. Επίσης οι δύο Σύνδεσμοι Παλαιμάχων αντάλλαξαν πανέμορφα Κύπελλα. 



Τις απονομές από πλευράς Πανιωνίου έκαναν ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων Δημήτρης Χριστοδούλου, ο πρόεδρος Αντώνης Μανίκας, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Βλάχος και οι Λάκης Σκαβάρας, Γιώργος Πλεξίδας, Δημήτρης Ζυγούρης προς τους Κάσαρχο Νικόλαο , Πετρόπουλο Αντρέα Κούβαρη Μιχάλη για την μεγάλη κοινωνική τους προσφωρά.

Από πλευράς Περαμαϊκού τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος των παλαιμάχων Στέφανος Φούσκας και ο  Σταύρος Μπάκας. Απονομές επίσης έκαναν ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης και οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Λαγουδάκης και Τάσος Κεφεριάν. 

Μετάλλια δόθηκαν στους δύο άψογους στα καθήκοντά τους διαιτητές του αγώνα Δημήτρη Σαββατιανό και Αντώνη Τραϊφόρο , στον Μίμη Θεοδωρουλέα για το ασθενοφόρο που παρείχε στον αγώνα καθώς και όλες τις άλλες υπηρεσίες στον , Δημοσιογράφο Σταθη Γιαπαππα καθώς και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Περάματος κ.Κακαβίτα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Το παρών στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Περάματος έδωσαν ο Πρόεδρος των Μανιατών-Λακώνων και δημοτικός σύμβουλος Περάματος  Μίμης Θεοδωρουλέας , ο Αντιπρόεδρος των Μανιατών-Λακώνων Γιώργος Μόφορης , ο πρόεδρος της Α.Ε Περάματος Ιωάννης Ιατρού , ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.ΝΑ.ΔΠ Παπαστεφάνου Γ.Π , ο Γ.Γ του Α.Ο Φιλίας Κινόγλου Γιώργος , ο κ.Παπαλεξάνδρου από την Ένωση παλαιμάχων Πειραιά καθώς και ο παλαίμαχος άσος του Ιωνικού Νικαίας Ανδρέας Παπαδόπουλος και οι παλαίμαχοι επίσης παίκτες Στέλιος Παπαλεξάνδρου, Αντώνης Κανέρης.

Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι παρέθεσαν μίνι δεξίωση με πολλά νηστίσιμα.

Το Δ.Σ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Περάματος εξέδωσε την εξής 
ανακοίνωση :

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ των βετεράνων του Περάματος θέλει να ευχαριστήσει τον Μίμη Θεοδωρουλέα για τη διαχρονική του προσφορά στο σύλλογο μας , το ασθενοφόρο που μας παρέχει και άλλα πολλά.
Επίσης ευχαριστούμε τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Κακαβίτσα για την προσφορά του καθώς και τον Ιατρό και τους διαιτητές του αγώνα κ.Σαββατιανό και κ.Τραιφόρο.
Ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία.

Πανιώνιος: Προπονητής Γιάννης Βλάχος: Μανίκας, Σκαβάρας, Ραγκούσης, Κουτρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Πλεξίδας, Χασιώτης, Τσουκλείδης, Κλεάνθης Νικολαϊδης, Λίμα, Ζυγούρης, έπαιξαν επίσης οι Μπέλλος, Παπαδόπουλος, Κοτσοβός, Δημητρίου ενώ στην αποστολή ήταν οι Τάκης Χριστόπουλος, Καπώνης και Κ. Σαλασίδης. 

Περαμα: Πρόεδρος και προπονητής Στέφανος Φούσκας: Σταύρος Μπάκας Τσαγκάρης, Φούσκας, Παγώνης, Λαμπρινίδης, Αντωνίου, Κριτσωτάκης, Α. Πετρόπουλος, Μιχαλάτος, Καρατζάκης, Στ. Μπάκας, έπαιξαν επίσης οι Κάσαρχος (τερματοφύλακας), Ν. Πετρόπουλος, Νικολούλης, Θ. Μπάκας, Κυρίτσης, Παπαστεφάνου, Γιαβρής, Ναξάκης , Ιορδανίδης
Στην αποστολή ήταν επίσης οι :Αγγελετάκης Α , Παπαστεφάνου Γ.Π , Διονυσόπουλος Α , Γεωργακάκης Α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.888634264578953.1073742768.106197116156009&type=3





Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top