0

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ 
Η διοργάνωση  του τελικού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από πολύ κόσμο , αφού η διοίκηση της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά και το Γραφείο Τύπου είχε φροντίσει  για την κάθε λεπτομέρεια.

Όπως κάθε χρόνο πριν τον τελικό παρακολουθήσαμε  αγώνα με τους Βορείους και τους Νότιους Βετεράνους. Για την ιστορία το αποτέλεσμα ήρθε 2-2 με διαιτητές τον κύριο Λουκά Ζάχαρη, με βοηθούς κ. Περδικούρη και κ. Βιντσέτζο. Ιατρός του αγώνα ο κ. Παναγιώτης Δερμάτης.  



Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά κύριος  Κανέλλος Τσίρμπας, ο οποίος αναφέρθηκε περιληπτικά στις δραστηριότητες της Ένωσης και το κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Έδωσε το προβάδισμα στην τελευταία  δράση των ημερών όπου τιμήθηκε για την προσφορά του ο πρόεδρος του σωματείου «Λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής» , « ο Άγιος Γεράσιμος » κ. Φίλιππος Σελίμης για το τεράστιο κοινωνικό του έργο. Προσέφερε 12 τόνους αγροτικά προϊόντα στους ημιτελικούς μας αγώνες για ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΊΟ της Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη .



Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκαιας, Γιάννης Μπακατσέλος.

Λίγο πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα που δόθηκε από την υπογράφουσα , ο  χορευτικός σύλλογος της Ένωσης Κρητών Κορυδαλλού Νίκαιας Ρέντη «ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης » με τον πρόεδρο της κύριο Γιώργο Καμινογιαννάκη ομόρφυναν την εκδήλωση χορεύοντας λεβέντικους κρητικούς χορούς και καταχειροκροτήθηκαν
Ο Ηρακλής κατέκτησε το 6ο κύπελλο βετεράνων Πειραιά νικώντας τον Ερμή Κορυδαλλού στα  πέναλτι με 4-3 .




Το παιχνίδι είχε πάθος, ένταση  και δύναμη χωρίς να ξεφύγει σε χρόνο και σαφώς , η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 1-1. Με πολλές ευκαιρίες  τερμάτων και από τις δύο ομάδες.

Ο Λάιος έδωσε το προβάδισμα στον Ερμή αλλά οι Νικαιώτες ισοφάρισαν με τον Ιωαννίδη.



Στα πέναλτυ ο Ηρακλής Νίκαιας στις τέσσερις από τις πέντε εκτελέσεις με τους :

1.Καναβάρη,

2.Παναρίτη,

3.Βαλσαμή,

4.Πηλίδη .

Αστόχησε μόνο ο Μπολοβίνος (απέκρουσε ο Νόνης )



Στα πέναλτυ ο Ερμής Κορυδαλλού στις τρείς  από τις πέντε εκτελέσεις  

1. Φουντής ,

2.Παπαδογιάννης,

3.Κανέρης

Αστόχησε ο Κωνσταντινίδης και Νόνη (απέκρουσε ο Κατσικώστας) .

Διαιτήτευσε ο Βασίλης Καρακίτσος με βοηθούς τους Παναγιώτη Γκολέ και Δημήτρη Καρφή. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Πασπαλιάρης .



Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Κώστας Κωστάκης ενώ παρατηρητές διαιτησίας οι Γιώργος Κωστάκος και Νίκος Δροσινός.

Ιατρός Αγώνα Τελικού Δερμάτης Παναγιώτης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Κατσικώστας, Κεκές, Κοτσιφάκος, Μπολοβίνος, Παναρίτης, Μπούκης, Ασίκογλου, Σαλονικίδης. Καναβάρης, Πηλίδης, Ιωανννίδης, Καραμιχάλης, Σαμπάνης, Πασόπουλος, Βαλσαμής, Βανός.

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Νόνης, Φουντής, Κωνσταντινίδης , Παπασταθόπουλος. Μπαξεβάνης, Κοσμάς, Μαντζουράνης, Ασλανίδης, Λάιος. Πλάκας, Ζιώγας, Κανέρης, Χατζηανδρέου, Λύρας, Παπαδογιάννης, Γελαδάκης Μίχας .













































Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top