0

Σε μια ακόμη κίνηση που αποδεικνύει την αγάπη του για τις μικρές ηλικίες  αλλά και για το άθλημα, προχώρησε ο γνωστός προπονητής Χάρης Γαλούνης.

Πρίν από 4 μήνες ο πρώην ενωσιακός προπονητής δέχτηκε (και αποδέχτηκε) την πρόσκληση (πρόκληση) από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά να αναλάβει την μάθηση και την εκγύμναση των παιδιών του ιδρύματος «Καλός Ποιμήν» στο ποδόσφαιρο.

Με προτοβουλία της διοίκησης των παλαιμάχων ο κόουτς επιλέχτηκε να είναι σε αυτήν την ιδιαίτερα τιμητική θέση προσφέροντας τις υπηρεσίες του μάλιστα εντελώς δωρεάν!!!

Σε σχετική συζήτηση με τον ίδιο για άλλη μια φορά καταλήξαμε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων.

Κύριε Γαλούνη πως αποφασίσατε να προχωρήσετε σε αυτήν την κίνηση  και ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή μετά από 4 μήνες στο έργο σας, σε ότι αφορά τα παιδιά (ποδοσφαιριστές) του «Καλός Ποιμήν»?

Ξεκινήσαμε πολύ δύσκολα .Ο αριθμός των παιδιών είναι μικρός και με ηλικίες που δεν μπορούν να πλαισιώσουν τμήμα για τον απλούστατο λόγο της διαφοράς ηλικιών.

Σχετική νοοτροπία και συμπεριφορά αθλητική δεν υπήρχε ,ιματισμός και εργαλεία προπόνησης δεν είχαμε ,βοηθητικά πρόσωπα για να στελεχωθεί προπόνηση επίσης δεν είχαμε και άλλες πολλές άλλες μικρές και άλλες μεγάλες δυσκολίες σαφώς και υπήρχαν!

Όμως όταν υπάρχει συνεργασία και θέληση ,τα πάντα μπορούν να γίνουν .Το ευτύχημα είναι ότι το ίδρυμα έχει ιδιόκτητο γήπεδο και αυτό είναι η αρχή για να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις! Παράλληλα η καλή διάθεση των διοικούντων του ιδρύματος αλλά και η καθοριστική συμβολή των παλαίμαχων και του sportactive μας έφεραν σε σημείο να λέμε σήμερα ότι το ίδρυμα έχει ένα αξιόλογο και αξιόμαχο ποδοσφαιρικό σύνολο, έτοιμο μάλιστα να ανταπεξέλθει σε τουρνουά πολύ ανταγωνιστικά!

Αρχικά οι παλαίμαχοι κάνοντας μεγάλη προσπάθεια ,εξασφάλισαν τα απαραίτητα για εξοπλισμό και ιματισμό που θα ζήλευε και ο πιο καλός και οργανωμένος σύλλογος στον Πειραιά και κατά δεύτερον η διεύθυνση του ιδρύματος υλοποιώντας όλες τις σχετικές υποδείξεις μου σε ό,τι αφορά την πειθαρχία αλλά και την νοοτροπία των παιδιών στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία ,όλα έφθασαν τώρα σε έναν ικανοποιητικό ποδοσφαιρικό βαθμό! Επίσης μεγάλη και η συμβολή της Ε.Π.Σ.Π σε θέματα του αγωνιστικού χώρου που τον έφερε πλέον σε σημείο ιδανικό ακόμη και για να πραγματοποιηθεί εκεί οποιοσδήποτε αγώνας ακαδημιών!!

Η ομάδα ήδη έχει κάνει φιλικούς αγώνες και έχει δείξει με την αγωνιστικότητά της αλλά και τα αποτελέσματα ότι μπορεί να λάβει μέρος σε κανονικά τουρνουά ακαδημιών και μάλιστα ανταγωνιστικά!!

Έχω πραγματικά χαρεί από όλη αυτήν την κατάσταση και θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που μπορώ και μαθαίνω τα μυστικά της μπάλας σε αυτά τα παιδιά!! Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς που συμμετέχουν σε αυτήν την ανθρωπιστική κίνηση .Είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο στην προπονητική μου φάση ,και το τοποθετώ ιδιαίτερα ψηλά! Χαίρομαι για αυτό που κάνω και θα συνεχίσω όσο μπορώ και μου επιτρέπεται..

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ?

Έχω δεχθεί μία πολύ προκλητική πρόταση και οικονομικά αλλά και σε ό,τι αφορά τον εγωισμό μου  και την προσωπικότητά μου, από ομάδα Γ’ κατηγορίας και την εξετάζω πολύ σοβαρά!! Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος!!!Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας στην προβολή μου και δεσμεύομαι για μια ακόμη συνέντευξη εφ’όλης της ύλης!!! 

Και εμείς σε ευχαριστούμε κόουτς που για μια ακόμη φορά κοσμείς την στήλη του sportactive και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία γιατί πραγματικά το αξίζεις!!



Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top