0


ΦΩΤΟ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Οι εκδόσεις Αλδέ παρουσίασαν στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά το νέο του βιβλίο για τον Ολυμπιακό με τίτλο «Θρύλε μου» που έγραψε ο συγγραφέας Νίκος Μαυρωνάς σε συνεργασία με τον συγγραφέα Θανάση Χειμωνά. 

Για το βιβλίο που είναι ένα βιβλίο με εκτενή αναφορά σε ιστορικές στιγμές της Ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μίλησαν οι ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)ΟΛΓΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΗΘΟΠΟΙΟΣ)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΩΝΑΣ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ), ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΠΠΑΣ (ΙΑΤΡΟΣ)
& οι συγγραφείς: Νίκος Μαυρωνάς – Θανάσης Χειμωνάς. 

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Αντώνης Γλύκας(Γενικός γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον ύμνο του Ολυμπιακού. 

Τον ερμήνευσαν, οι γιοι του συνθέτη του Γιάγκου Λαουτάρη, Μανώλης, Δημήτρης και Αντώνης Λαουτάρης. Στο πιάνο έπαιξε ο Δημήτρης Λαουτάρης. 
Την εκδήλωση έντυσε μουσικά ο Πειραιώτης τραγουδιστής και συνθέτης Γιάννης Νικολάου.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου τιμήθηκαν από τις εκδόσεις Αλδέ οι βετεράνοι αθλητές Γιώργος Δαρίβας, Γιάννης Γκαϊτατζής και Ηλίας Υφαντής. 

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Γιώργο Δαρίβα έκανε ο συγγραφέας Νίκος Μαυρωνάς και το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του βετεράνου ο Σάββας Θεοδωρίδης. 

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Ηλία Υφαντή έκανε ο αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μελάς. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Γιάννη Γκαϊτατζή έκανε ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς.


Στην αρχή της εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων κ. Γιάννης Μαρωνίτης. 

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Ομίλος για την Unesco Πειραιά και νήσων προσέφερε ένα κέρασμα σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων. 

Ο αίθριος χώρος της δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά φάνηκε πολύ μικρός για μια τέτοια εκδήλωση που κατακλείστηκε από πολλούς Πειραιώτες και φίλους του Ολυμπιακού.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων αλλά και απλών φιλάθλων. 

Μεταξύ των παρισταμένων μπορέσαμε και διακρίναμε τον βουλευτή και πρώην υπουργό κ. Θεόδωρο Δρίτσα, τους βουλευτές κα. Ελένη Σταματάκη, κα. Γεωργία Γεννιά, κ. Γιάννη Τραγάκη και κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο, τους Αντιδημάρχους Πειραιά κ. Γιάννη Μελά, κ. Κυριάκο Σιγαλάκο, τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, τον κοινοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Αλιφραγκή, τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΟΣΦΠ κ. Παναγιώτη Κελεσίδη, κ. Ανδρέα Μπονόβα, κ.α, τον προϊστάμενο της πινακοθήκης κ. Μιχάλη Τσεκούρα, τους δημοσιογράφους: κ. Τάκη Μαυρέα, κ. Κωστή Μανωλάκη, κ. Λουκά Θεοφανόπουλο, κ. Γρηγόρη Ξανθό, κ. Στάθη Γιάπαππα, κ. Θάνο Πέππα κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1249218111853898





Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top