0

ΦΩΤΟ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ Καλησπέρα και απο μένα σε όλους σας,

Χαίρομαι ιδιάιτερα που βρίσκομαι και εγω εδω, ανάμεσα στους συνοδημότες μου, στους φίλους αιμοδότες, αλλά και στους συμπαίκτες μου για να στηρίξουμε το φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ του ΑΟ Κουκουβαούνων και του Αγ.Δημητρίου Πειραιά.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να στηριχθούν οι ευάλωτες ομάδες της Μεταμόρφωσης, της περιοχής που ζω τα τελευταία 12 χρόνια, έχοντας κάνει πολλούς φίλους και ελπίζοντας να κάνω πολλούς ακόμα.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους

Ευχαριστώ λοιπόν θερμάτο Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ.Καρπέτα Μιλτιάδη και τον Αντιδήμαρχο κ.Παπαδόπουλο Φώτη οι οποίοι μας βοήθησαν στο να
πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση.


Επίσης τον πάτερ Μιχάλη, τον ιερέα μας που στηρίζει πάντα διακριτικά τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του δήμου και είναι στυλοβάτης της 'Τράπεζας αγάπης' τους φορέα που στηρίζει με τη συμπαράσταση των εθελοντών, τους άστεγους και απόρους του Δημου μας.

Τον πρόεδρο του Συλλόγου αιμοδοτών Μεταμόρφωσης 'Κωστάκης Μεσογίτης' κ.Πέρρο Ραπανάκη και τον κ.Αντώνη Ρουσσο. 

Ο Σύλλογος 'Κωστάκης Μεσογίτης' με τη σοβαρή δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, καταφέρνει να βάζει τονπήχη όλο και ψηλότερα. 


Θερμή ευχή μου είναι να ευαισθητοποιηθούν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται στο να γίνουν εθελοντές αιμοδοσίας, μια πράξη ιδιαίτερα σημαντική για τόσους πολλούς ανθρώπους που στηρίζονται στους αιμοδότες για να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους ή ακόμη και για να ζήσουν. 10 λεπτά απο το χρόνο μας λίγες φορές μέσαστο χρόνο μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά για πολλούς ανθρώπους.

Εξάλλου δε θα πρέπει να ξεχνάμε οτι ίσως κάποτε χρειαστούμε και οι ίδιοι αίμα.

Θα ήταν ατόπημα απο την πλευρά μου να μην ευχαριστήσω την κ.Βάγγαλη Βιβή, πρόεδρο του συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων ''Αγάπη για Ζωή'' και την κ.Αθανασολοπούλου Ουρανία, ταμία του συλλόγου ο οποίος έχει αφιερώσει το έργο του στην ενημέρωση των παιδιών για την ΚΟΚ και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων που έχουν κοστίσει αμέτρητες ζωές στους Ελληνικούς δρόμους.


Ο σύλλογος ''Αγάπη για ζωή'' συντόνισε όλες τις ενέργειες για το αναπηρικό αμαξίδιο που θα δωριστεί σήμερα θα το παραλάβει για λογαριασμό του Ειδικού Σχολείου μεταμόρφωσης ο Διευθυντής Χριστοφυλλέας Παναγιώτης, ενώ η εταιρεία ''Κλειώ ΜED'' το μετέφερε σήμερα στο γήπεδο αυτό, με τον συνεργάτη της κ.Γκριεδά Αντώνη. 

Τους ευχαριστούμε όλουςθερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο των ΑΟ Κουκουβαούνων κ. Νικολάου, το γιατρό, τους διαιτητές, το δημοσιογράφο-φωτορεπόρτερ τουsportactive κ.Γιάπαπα Στάθη, τη φίλη δημοσιογράφο Βίκυ Νικολάκου.

Το ΔΣ της Ενωσης Παλαιμάχων Πειραιά παρευρέθηκε με τον εκπρόσωπο της επίτιμο Πρόεδρο Σιδηρόπουλο Νίκο καθώς και το ΔΣ του Αγίου Δημήτριου για την βοήθεια που μας προσέφεραν.

Βραβεύσεις

1 Προς το Δήμο Μεταμόρφωσης

2 Προς το σύλλογο Αγάπης για την ζωή

3 Προς το σύλλογο αιμοδοτών Κωστάκης Μεσογίτης

4 Προς την ομάδα του ΑΟ Κουκουβαούνων

Την οικογένεια Μεσογότη και να της προσφέρω απο καρδιάς μια εικόνα προς τιμήν της αείμνηστης Νίτσας Μεσογίτου, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στο σύλλογο αιμοδοτών Κωστάκης Μεσογίτης και στην διάδωση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1247559652019744




Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top