0

Το ρεπό τους εκμεταλεύτηκαν οι Βετεράνοι του Περάματος που οργάνωσαν φιλικό παιχνίδι με τους Βετεράνους του Ατρόμητου Αθηνών, χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Περάματος.

Σε έναν πάρα πολύ ωραίο αγώνα, από θέμα φάσεων αλλά και ποιότητας, τον οποίο ευχαριστήθηκαν όλοι οι παίκτες, οι Βετεράνοι του Ατρόμητου Αθηνών επικράτησαν 4-5 των αντίστοιχων από το Πέραμα.

Για τους γηπεδούχους, τα τέρματά τους σημείωσαν ο Νίκος Πετρόπουλος(2 γκολ και 3 χαμένες ευκαιρίες), ο Αντρέας Πετρόπουλος(1 γκολ και 1 δοκάρι) και ο Μιχάλης Κριτσωτάκης(1 γκολ).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία αλλά και την τύχη με το μέρος τους, καθώς 5 κλασικές φάσεις για γκολ έκαναν, 5 τέρματα σημείωσαν.


Για τους Βετεράνους του Περάματος αγωνίστηκαν οι εξής:


Πέραμα: Τσαγκάρης, Φούσκας, Δημόπουλος, Ιορδανίδης, Γιαβρής, Αντωνίου, Κριτσωτάκης, Μιχαλάτος, Ν. Πετρόπουλος, Α. Πετρόπουλος, Καρατζάκης, Αθανασίου, Μπάκας, Παπαστεφάνου Γ.Ν.


Στο γήπεδο παρευρέθηκε και ο πρόεδρος των Βετεράνων του Περάματος, Παπαστεφάνου Γ.Π.


Οι Βετεράνοι του Περάματος ευχαριστούν την ομάδα του κου. Κωνσταντινίδη και υπόσχονται τη διεξαγωγή φιλικού στην έδρα του Ατρόμητου, σε επόμενο ρεπό τους από το τουρνουά των Παλαιμάχων στο οποίο συμμετέχουν.

Επόμενο παιχνίδι των Βετεράνων για το τουρνουά της Ε.Σ.Π.Π.Π. την ερχόμενη Δευτέρα, ώρα 19:00 στη Νέα Πέραμο, με αντίπαλο την ομάδα του Ανδρέα Γραμματικού.

Στο κύπελλο το Πέραμα κληρώθηκε με την Ελλάς Ποντίων, ένας αγώνας που θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 του μηνός, ώρα 19:00, στο γήπεδο των Οριζομύλων.


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top