0


Η οικογένεια της Δόξας θρηνεί το χαμό του Παναγιώτη Ελευθερόπουλου από την επάρατη νόσο, ένας άνθρωπος που πρόσφερε για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του στα διοικητικά της Δόξας Πειραιά.

Σήμερα στο παιχνίδι της Δόξας Πειραιά με τη Νίκη Ρέντη κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή, άνοιξε η πόρτα της μεγάλης εξέδρας και οι γηπεδούχοι παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, πήγαν και άφησαν λουλούδια, εις μνήμη του σπουδαίου αυτού ανθρώπου.

Αύριο, στο παιχνίδι των Παλαιμάχων της Δόξας με την Προοδευτική, θα γίνει ό,τι ακριβώς στον αγώνα του ανδρικού τμήματος συν την κατάθεση στεφάνου από τους Βετεράνους της Δόξας.

Ο Παναγιώτης Ελευθερόπουλος, που ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων, θα βρει παλιούς του συνεργάτες που υπηρέτησαν την ομάδα ο καθένας με το δικό του τρόπο(άλλοι σα παράγοντες, άλλοι σα ποδοσφαιριστές) όπως ο Κώστας Κοκκόλης, ο Κώστας Μαυρομάτης, ο Νίκος Κωνσταντινίδης, ο Παντελής Ψαρράς, ο Πρόδρομος Νικογιαννίδης, ο Στέλιος Κιολέογλου, ο Δημήτρης Μυλωνάς και τους ποδοσφαιριστές που ''έφυγαν'' σε νεαρή ηλικία, Μιχάλη Μανωλιά, Αντώνη Κασιμάτη, Ηλία Σιγάλα και Θόδωρο Διβητάρη.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top