0




Ένα υπέροχο ταξίδι στη Σύρο απήλαυσαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά το περασμένο Σάββατο,όπου έδωσαν φιλανθρωπικό,φιλικό αγώνα με τους ομολόγους τους,βετεράνους της τοπικής ομάδας.

Ο αγώνας έγινε με σκοπό την ενίσχυση την Στέγη Ανηλίκων Σύρου.

Οι Παλαίμαχοι βρέθηκαν εκεί,μοιράζοντας παιχνίδια και τρόφιμα σε άτομα που τα είχαν απόλυτη ανάγκη και προσέφεραν στιγμές χαράς δείχνοντας πόσο σημαντικό είναι,η ανθρωπιά,στις μέρες μας, να επιδεικνύεται έμπρακτα σε άπορους συνανθρώπους μας.

Στα του αγώνα,σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και δοκάρια για τις δυο ομάδες,νικητές αναδείχθηκαν οι Παλαίμαχοι της Ένωσης Πειραιά με 1-3.

Οι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Παπαλεξάνδρου,Τσεβρέντζης και Κολούκας ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Καραηλίας.

Στο περιθώριο του αγώνα,υπήρξαν βραβεύσεις για παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και από τις δυο ομάδες για την συνολική προσφορά τους,όλα αυτά τα χρόνια,στο ποδόσφαιρο και το κοινωνικό σύνολο.

Για τους βετεράνους της Σύρου παρέλαβαν τιμητική πλακέτα οι Σιδηρόπουλος,Τσίρμπας,Τίρλης και Κοτζαπαναγιώτου ενώ για τους Παλαιμάχους του Πειραιά οι Γλύκας και Μανθόπουλος.



Αρκετοί ποδοσφαιριστές και άνθρωποι που παρευρέθηκαν στη γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου επισκέφτηκαν και τις υπέροχες παραλίες του νησιού,συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Για τους παλαίμαχους της Σύρου αγωνίστηκαν οι:

Φουτσιτζίδης,Παπουτσάς,Βουτσινός,Γλύκας,Χαλαβάζης Ν.,Σαγκινέτος,Τασουλης,Συλιβάνης,Μαμίδης,Καραηλίας,Μανθόπουλος,Χαλαβάζης Λ.,Λούμης,Κουμπής Α.,Αντωνακάκης,Ρούσσος,Λασκαρίδης,Βαρθαλίτης,Μιχάλοβιτς,Βελούδος,Καραβανάς,Μαντζώρος,Κουμπής Γ. ,Κοντάρης,Τάκος,Περρής,Πάσχος και Μανωλιός.

Για την Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά αγωνίστηκαν οι:

Κασάρχος,Τσίρμπας,Κοντραφούρης,Κοτζαπαναγιώτου,Τίρλης,Σιδηρόπουλος,Κανέρης,Τσεβρέντζης,Μπάκας,Παπαλεξάνδρου,Γκαμάνης,Μόλακας,Πολυχρονου,Κολούκας,Σαμπάνης,Καλαμαράς,Μπουγάς,Λαμπάτας,Βιδάλης και Γκόλφης.

Η Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά,μέσω του Sportactive.gr ευχαριστεί τους Βετεράνους της Σύρου για την υπέροχη φιλοξενία και ελπίζει να ανταποδώσει στο μέλλον,συνεχίζοντας τις υψίστης σημασίας κινήσεις αγάπης και ανθρωπιάς προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.








Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top