0

ΤΑΚΗΣ   ΠΑΪΠΕΤΗΣ


EΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ(10-6-2015)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΚΗΣ   ΠΑΪΠΕΤΗΣ ( ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ- 
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ)

«   ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ  ΕΥΓΕ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ «

«Είμαι υπερήφανος που ανήκω στην θαυμάσια οικογενειακή  ποδοσφαιρική συντροφιά  της  Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Και μάλιστα από τα  ιδρυτικά της μέλη . 

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που δημιουργήσαμε  αυτή την Ένωση . 

Η οποία με την πάροδο του χρόνου  έγινε αντικείμενο ευμενών σχολίων στον επίσημο ποδοσφαιρικό κόσμο της Αθήνας αλλά σε Πανελλήνια κλίμακα για το έργο που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει.   

Και βεβαίως  τα τελευταία χρόνια με επικεφαλής τον ανυπέρβλητο πρόεδρο και επιστήμονα κο Νίκο Σιδηρόπουλο, με ένα εκλεκτό επιτελείο εμπείρων συνεργατών-παικτών του Πειραιά,της Αθήνας και όχι μόνο,συμμετέχει ανελλιπώς σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. 

Και στην πρωτεύουσα αλλά και σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

Προσωπικά πιστεύω ότι και η επίσης σπουδαία Ένωση Παλαιμάχων της Αθήνας αλλά και η αντίστοιχη της συμπρωτεύουσας  θα έπρεπε να είχαν ήδη δημιουργήσει μια δική τους επίσημη τριάδα υπαγόμενη απ΄ευθείας στην Ελλη νική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) αλλά και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κατά την προσωπική  αθλητική δημοσιογραφική μου  γνώμη νομίζω ότι έφτασε   στιγμή για να εξετάσει η ΓΓΑ (σεσυνεργασία με την ΕΠΟ και άλλων
αθλητικώνφορέων)κατά πόσον θα πρέπει να δημιουργηθεί μια Πανελλήνια ‘Ενωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών (με διεθνείς και μη παίκτες )η οποία πέραν από το αγωνιστικό της πρόγραμμα,θα μπορεί να συμμετέχει ανελλιπώς και σε κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς.   ,


Σε πανελλήνια κλίμακα. 

Ελπίζω και εύχομαι η δημοσιογραφική μου τοποθέτηση να απασχολήσει την ΓΓΑ ,την ΕΠΟ Ποδοσφαιρικές Ενώσεις γιατί σε τελευταία ανάλυση σε όλη σχεδόν την χώρα λειτουργούν ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που έχουν προσφέρει
και συνεχίζουν να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στους τόπους μόνιμης διαμονής τους , πέραν και από τις  συχνές τους επισκέψεις σε οικοτροφεία, ορφανοτροφεία , καταλύματα  ηλικιωμένων, Νοσοκομείων  κ.λ.π. 

Επίσης ελπίζω σύντομα να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων των Παλαιμάχων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του  Πειραιά ( καθώς και άλλων μεγάλων πόλεων ) για να συζητηθεί η περίπτωση αυτή  ,ώστε η ΓΓΑ και η ΕΠΟ  να πάρουν θέση και να αποφασίσουν τι θα γίνει με την Πανελλήνια Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και κατά πόσον μπορεί να δημιουργηθεί. 

Προσωπικά  θα βρίσκομαι στη διάθεση των αναφερθέντων 
Ενώσεων  Παλαιμάχων ώστε  να προχωρήσουμε στην  υλοποίηση της επιθυμίας για να καθιερωθεί Πανελλήνια Ένωση  κατά τα πρότυπα άλλων Ευρωπαϊκών και μη χωρών. 

ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΟΛΩΝ  ΟΣΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΤ ΜΠΟΛ  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  ΠΟΥ  ΠΟΤΕ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΧΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ  ΓΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.      

ΝΑ ΕΙΣΤΕ  ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ- ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΑΣΟΥΣ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕ ΝΗ ΜΑΣ  ΕΛΛΑΔΑ. 

ΤΑΚΗΣ ΠΑΪΠΕΤΗΣ ( ΜΕΛΟΣ  ΤΟΥ ΠΣΑ. ΤΥΠΟΥ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ  ΠΕΙΡΑΙΑ.)

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top