0

ΤΑΚΗΣ   ΠΑΪΠΕΤΗΣ

ENΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  ΠΕΙΡΑΙΑ  (30-6-2005)

ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ


Η ποδοσφαιρική  περίοδος  για λογαριασμό της  Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά πήρε τέλος, άπαντες ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θα επιστρέψουν ανανεωμένοι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 στο 1ο τακτικό συμβούλιομστις εγκαταστάσεις του Ρέντη .

Η χρονιά πέρασε στο περιθώριο γεμάτη συγκινήσεις, πολλές  δραστηριότητες, συμμετοχή σε κοινωνικού και φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Λεκανοπέδιο και όχι μόνο.

Η  Διοίκηση  με επικεφαλής τον κο Νίκο Σιδηπόπουλο και τους κλεκτούς συνεργάτες του πρέπει να αισθάνονται  υπερήφανοι για την προσφορά τους σε μια από τις κορυφαίες Ενώσεις Παλαιμάxων Ποδοσφαιριστών σε  Ευρωπαϊκό   επίπεδο. ( όπως άλλωστε και η ΈνωσηΠαλαιμάχων της Αθήνας,΄Ενωση της Θεσσαλονίκης  κ.α). 

Κατά την προσωπική και δημοσιογραφική  μου άποψη  νομίζω ότι έχει φτάσει ο καιρός αυτές οι σπουδαίες και κορυφαίες Ενώσεις της Ελλάδος να υπαχθούν στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  κατά τα διεθνή  πρότυπα.

Η πολυετής εμπειρία μας στον αθλητικό χώρο της πατρίδος μας  ( σε επίπεδο αθλητικής  δημοσιογραφικής  ενημέρωσης) μας δίνει το  δικαίωμα να τονίσουμε ότι θα έπρεπε ήδη να είχαν υπαχθεί στη ΓΓΑ ή σε κάποια άλλη μεγάλη  κυβερνητική υπη ρεσία. 

Ας ελπίσουμε ότι κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν ίσως νεισακουστεί το αίτημά μας από τις αρμόδιες αθλητικές αρχές.

’Αλλωστε έχουμε ένα λόγο παραπάνω να υπερηφανευόμαστε για την
προσφορά μας στον Κοινωνικό τομέα επί σειρά ετών.

Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω δημόσια τον αγαπητό φίλο και συνεργάτη , τον γνωστό  αθλητικοφωτορεπόρτερ κ. Στάθη Γιάπα ππα για την συνεργασία μας και αυτή την χρονιά. 

Και τα συγχαρητήριά μου για την σημαντική βελτίωση και ανανέωση της αθλητικής του ιστοσελίδας  Stathis . Sportactive . gr  @ gmail. com.

Να ευχαριστήσω  επίσης της ΕΠΣ. Πειραιά, τον Σύνδεσμο Διαιτητών και την ¨Ενωση Παλαιμάχων της Αθήνας.  

Να ευχαριστήσω ακόμη τον  υπεύθυνο  του Πειραϊκού ρεπορτάζ στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, τον αγαπητό μου συνάδελφο Αντώνη Δαρζέντα  για την επί σειρά ετών
συνεργασία μας.

Και φυσικά όλους τους εν ενεργεία  και μη  Αθλητικούς Συντάκτες- μέλη του ΠΣΑ.ΤΥΠΟΥ.

Δεν ξέχασα  βέβαια μια μεγάλη μορφή του χώρου. 

Τον αειθαλή γενικό γραμματέα των παλαιμάχων  του Ολυμπιακού Πειραιά, τον κ. Αντώνη Γλύκα  ο οποίος για μια ακόμη χρονιά ήταν σε ετοιμότητα στον Αγιο Κοσμά  για να προσφέρει τις υπηρεσίες του , να εξυπηρετήσει  ομάδες , αθλητές, Παλαιμάχους  φίλους των σπορ. Πραγματικά του αξίζει κάθε έπαινος όπως άλλωστε στους επώνυμους και ανώνυμους του χώρου . 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ   .

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.



ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ  ΤΑΚΗΣ   ΠΑΪΠΕΤΗΣ( ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΣΑ. ΤΥΠΟΥ)..

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top