0


 Η Μικτή Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά θα έχει την  ευκαιρία  στο τριήμερο  του Αγίου Πνεύματος να   επισκεφτεί την Πάργα,   το νησί των Παξών και το μικρό γραφικό νησί των Αντίπαξων.

Θα ανταμώσουν τους παλαίμαχους των Παξών για ένα υπέροχο κοινωνικό αγώνα. 

Στην όμορφή Πάργα θα δούμε ελαιώνες που φτάνουν στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου πελάγους και κρυμμένα γαρίφαλα με λευκή άμμο θα σας ταξιδέψουν στη γνήσια φύση της Πάργας. Θα πραγματοποιηθεί επίσης 

κρουαζιέρα τους στις 10.00 π.μ. από την προβλήτα της Πάργας, με προορισμό την πρώτη στάση, που είναι η παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους. Η στάση αυτή διαρκεί 35 λεπτά και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα γαλάζια και τιρκουάζ νερά της παραλίας Βουτούμι. Μετά το πρώτο μπάνιο, οι επισκέπτες θα πλεύσουν προς το νησί των Παξών, στη δυτική πλευρά του νησιού, προς τις Γαλάζιες Σπηλιές.

Εκεί θα αγκυροβολήσουμε το ταχύπλοο σκάφος Μεγαλόχαρη και θα δώσουμε την ευκαιρία για μια δεύτερη βουτιά στους επισκέπτες μας για 35 λεπτά. 

Στο δρόμο μας για την τρίτη στάση, θα περάσουμε από τον πέτρινο βράχο του Ορθόλιθου για φωτογράφηση. 

Μετά από 30 λεπτά θα φτάσουμε στην πρωτεύουσα των Παξών, τον Γάιο, όπου οι επισκέπτες έχουν 2 ώρες ελεύθερες για γεύμα, ψώνια ή κολύμπι. 16.30 

Το μηχανοκίνητο ιστιοφόρο σκάφος   θα αναχωρήσει για την Πάργα. 18.00 θα επιστρέψουμε στην προβλήτα της Πάργας.



Νικολάκου Βίκυ 

Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ

Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top