0

 


Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» στη Νίκαια, την Τετάρτη, 20/12/2023.

 
Είναι το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός στις περιοχές του Πειραιά & της ευρύτερης περιοχής μας.
 
Στήριξη του γεγονός των μεγάλων αθλητικών σωματείων: ΕΣΠΠΠ - ΙΩΝΙΚΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ
 
 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ που μας τίμησε με την παρουσία του & για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία ο άνθρωπος που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στους χαλεπούς καιρούς και έδωσε και δίνει μάχη για τους μικρομεσαίους και τους λίγους, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, κ. ΜΙΧΑΛΗΣ Ι ΚΑΤΡΙΝΗΣ, ο οποίος βράβευσε την Α.Ο.Ν.Μ για το τεράστιο έργο της δωρεάς οργάνων & της μεταμόσχευσης.
 
Πολύ μεγάλη δυνατή παρουσία και του Θεόδωρου Τερζή πολυτευτής Β Πειραιά ΠΑΣΟΚ όπου ήταν ο συντονιστής όλης της οργάνωσης μαζί με τους προέδρους όλων των ομαδών για να προσφέρουν σε αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπία που έγινε .
 
Ο Θεόδωρος Τερζής να μην ξεχνάμε πρώην αντιδήμαρχος Περάματος και πολύ μεγάλο κοινωνικό έργο στην Α και Β Πειραιά ,τώρα υπηρετεί από το πόστο του ΠΑΣΟΚ ως πολυτευτής Β Πειραιά
 
Tο παρόν έδωσε o  πρόεδρο ΕΣΠΠΠ κ. Τσίρμπας  Κανέλλος & το Δ.Σ. καθώς τα αθλητικά σωματία που συμμετείχαν : ΙΩΝΙΚΟΣ ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Ξενάριος  και αντιπρόεδρος Ανδρέας Παπανδόπουλος - ΦΩΣΤΗΡΑΣ  ο κύριος Μαμουνάς μαζί με τον επιχειρηματία κύριο Ραπανάκη - ΕΣΠΠΠ- Α.Ο.Ν.Μ
 
 
Την κ. Πρόεδρο ΑΡΚΑ ΤΣΑΜΗ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. ΑΝΑΧΟΥΡΛΗ ΘΑΝΑΣΗ κ. ΑΡΚΑ ΙΩΑΝΝΗ Δεν ξεχνάμε τους δημοσιογράφους μας Καραβολίδας gr. κ.ΜΟΥΡΤΖΗ & κ.ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΠΑΠΠΑ.
 
Τον επικεφαλή της παράταξης και δημοτικό σύμβουλο κ. Θανάση Τερζή.
 
Τον Γραμματέα της τ.ο ΠΑΣΟΚ Νικαίας κ.Πανάρα Νικόλαο
 
Το μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Β' Πειραιά κ.Τερζή Βλάσιο .
 
Παρευρέθηκαν ακόμη πολλές σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού και αθλητικού χώρου, που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα των αθλητών,Ηρώων της ζωής.
 
Είναι μια ευκαιρία να προσφέρουμε για το συνάνθρωπο μέσω της δωρεάς οργάνων του μυελού των ιστών.
 
Μαγικά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία & δύναμη !!!
 
 
 
 


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top