0


 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/10/ και ώρα 19:00 στο κλειστό βόλεϊ Μελίνα Μερκούρη του Ολυμπιακού το συμβούλιο της ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά για την καινούργια Ποδοσφαιρική χρονιά.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη του Δ.Σ  και ο Πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας  μαζί με όλους τους εκπροσώπους των ομάδων.

Η συγκέντρωση είχε όμορφη ατμόσφαιρα με  πειράγματα και τα αστεία από όλους τους βετεράνους του Πειραιά

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας καλωσόρισε όλα τα μέλη και ευχήθηκε να έχουμε μία υγιής χωρίς τραυματισμούς ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης καλωσόρισε την καινούργια αρχιδιαιτητήνα Παναγιώτα Κουτσουμπού όπου θα είναι καινούργια αρχή διαιτητή της ένωσης βετερανων  ποδοσφαιριστών Πειραιά όπου θα ορίζει διαιτητές για τα το τουρνουά πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Να πούμε ότι η Παναγιώτα Κουτσουμπού είναι μία από τις πιο δημοφιλείς  διαιτητής που έχει σφυρίξει σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια μεγάλης εμβέλειας.

Το λόγο πήρε και η Παναγιώτα και ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. και τα μέλη των ομάδων για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της και για τη συνεργασία που θα έχουνε για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά 2023 – 24

Κοντά στην ένωση βρέθηκε και ο βετεράνος διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης όπου κι αυτός με τη σειρά του έδωσε ευχές για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ότι θα παρακολουθεί από κοντά παιχνίδια και να γίνονται οι ομάδες όλο και καλύτερες .

Να πούμε ότι ο Βαγγέλης γιαννακουδάκης είναι ένας παλιός βετεράνος διαιτητής της Α Εθνικής κατηγορίας με το ψευδώνυμο ο ΄΄δάσκαλος΄΄

Μετά πήραν το λόγο όλα τα μέλη των ομάδων και έκαναν προτάσεις για να είναι ακόμα καλύτερα το πρωτάθλημα και το κύπελλο για να διορθώσουν και να φτιάξουν πράγματα ώστε να γίνεται η Ένωση όλο και καλύτερη .

Το πρωτάθλημα ορίστηκε να ξεκινήσει 6 Νοεμβρίου

 

Στο συμβούλιο παρευρέθηκαν

Κανέλλος Τσίρμπας – Σταύρος Μπάκας-Σωκράτης Τυρλής- Ευριπίδης Καλαμαράς- Γιώργος Ξανθόπουλος -Κωστας Μπάκας -Στέλιος Παπαλεξάνδρου-Αντώνης Κανέρης-και Στάθης Γιαπαπάς.

Ανδρέας Παπαδόπουλος Βασίλης Ξενάριος Βασίλης Ιωαννίδης Γρηγόρης Πολυχρονιάδης Σταμάτης Κατσιμίρης 

        

 

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top