0

 


Με την επίσημη επίσκεψη  της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  Πειραιά και με μπροστάρη τον Πρόεδρο Κανελλο Τσιρμπα  Στέλιο Παπαλεξανδρου τον Σταυρό Μπάκα το ταμία Αντώνη Κανερης τον Γιώργο Ξανθόπουλο και τον Στάθη Γιαπαππας  παρέδωσαν στους χορηγούς παίρνοντας από κάθε επιχείρηση και δίνοντας  δώρα και ευχές για την καινούργια χρονιά που στηρίζουνε την Ένωση .

Χρονιά πολλά από τον πρόεδρο από το συμβούλιο από τα μέλη και τους ποδοσφαιριστές της ένωσής,

 

Ευχαριστήριο στον Χορηγός μας

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΦΟΥΡΝΟΙ ΗΠΕΙΡΟΣ  και των Αντώνη Τσάτσο για την προσφορά του καλύπτοντας βασικές ανάγκες για την ΕΝΩΣΗ .


 


Ευχαριστήριο στον Χορηγός μας

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον κύριο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΚΗ ,στην εταιρία( ΜΠΟΥΚΗ )μα ανταλλακτικά αυτοκινήτων  που για πολλά χρονιά στηρίζει την ένωση .


 


Ευχαριστήριο στον Χορηγός μας

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον ΒΑΓΕΛΛΗ ΓΙΩΡΓΟ και την εταιρία Ε.ΜΗ.ΚΑ για την  προσφορά τους

Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια.



Ευχαριστήριο στον Χορηγός μας

 

Θερμές ευχαριστίες στον κύριο στον Λευτέρης  Θεοδώρου  και στην εταιρεία ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΕΥΤΕΡΗ –ΝΕΑ ΚΟΚΙΝΙΩΤΙΣΣΑ για την ευγενική χορηγία τους.

Μία χειρονομία που εκδηλώνετε αυθόρμητα με τρόπο καλύπτοντας βασικές ανάγκες των βετεράνων της ένωσης  διευκολύνοντας και το έργο της υπηρεσίας μας.


 


Εκ της Διευθύνσεως.

Ενωση Βετερανων Ποδοσφαιριστων Πειραια

10/01/2022

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top