0

H τρίτη φορά ήταν και η …φαρμακερή για τους βετεράνους του Ερμή Κορυδαλλού . Μετά από δυο παρουσίες σε τελικούς όπου είχε ηττηθεί αυτή τη φορά τα κατάφερε και επικράτησε του Ασπροπύργου με 2-0 και κατέκτησε το Κύπελλο Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού .
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης και χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών . Παραβρέθηκαν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς , ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Νίκαιας Ρέντη Γιάννης Μπακατσέλος .
Από την ΕΠΣΠ το παρών έδωσαν οι Γιάννης Σπάθας, Απόστολος Μαρούλης, Παναγιώτης Λαπατάς, Λουκάς Κανδύλης, Βασίλης Κουτσούπης.
Παραβρέθηκαν επίσης η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού ΣΦΠ Χριστίνα Τσιλιγκίρη που είναι και υποψήφια στη Β’ Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία , ο υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων Παναγιώτης Ευαγγελίου και ο υποψήφιος με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου Νίκος Σούτας.
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας .
Πριν από την έναρξη του τελικού τιμήθηκε ο μέγας χορηγός της Ένωσης Αντώνης Τσάτσος ιδιοκτήτης των αρτοποιείων «Ήπειρος » για την τεράστια προσφορά του προς τους βετεράνους …
ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ

Related Posts

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top