0


Το βράδυ της Δευτέρας το γήπεδο Νίκαιας πλημμύρισε ιστορία. Πλημμύρισε δόξα, υπερηφάνεια, Ολυμπιακή ψυχή. 
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού , η Δόξα Πειραιά , ο Ιωνικός Νίκαιας και η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Πειραιά  πραγματοποίησαν ένα πολύ όμορφο φιλανθρωπικό αγώνα . Μία  υπέροχη εκδήλωση, με αφορμή την αγάπη και στην στήριξη στον Βετεράνο ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Χιότογλου.
Πολλοί μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, θρύλοι του Θρύλου, οι οποίοι φόρεσαν και τίμησαν την ερυθρόλευκη ριγωτή, ήταν εκεί. Αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Ήταν εκεί οι Βετεράνοι της ιστορικής Δόξα Πειραιά , του πρωτοπόρου Ιωνικού Νίκαιας και η ιστορία της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά .
Εναρκτήριο κάλεσμα από τον Θρυλικό κ. Αντώνη Γλύκα που έδωσε τον δικό του χαρακτήρα στην δυναμική αυτή εκδήλωση αγάπης με την παρουσία του Δημήτρη γιο του Γρηγόρη Χιότογλου .
Ο Δήμαρχος της Πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης έδωσε τα συγχαρητήρια σέ όλους που πήραν αυτή την πρωτοβουλία , για την συγκεκριμένη εκδήλωση και στο σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στους Βετεράνους που δείχνουν ότι εκτός από το να παίζουν μπάλα είναι άνθρωποι αληθινοί και έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ..
Ο Ιωάννης Μπακατσέλος ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Νίκαιας, έδωσε τα συγχαρητήρια του και ευχήθηκε ένα κάλο παιχνίδι και ότι καλύτερο για τον κύριο Χίοτογλου.
Τιμητικές διακρίσεις :
Ο θρυλικός Γιώργος Δαρίβας τίμησε τον Δήμαρχο της Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη , Γιώργος Ιωακειμίδη για την προσφορά του στον αθλητισμό.
Ο κύριος Πρίντεζης που συνέβαλε τα μέγιστα για τη διοργάνωση του αγώνα τίμησε τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Ιωάννη Μπακατσέλο.
Ο Αντιπρόεδρος των  βετεράνων Ολυμπιακού κ.Γιάννης Γκαιταζής  τίμησε τον Γρηγόρη Χιότογλου, το παρέλαβε ο γιός του Δημήτρης ο οποίος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που ήταν εκεί και βοήθησαν την οικογένεια του.
Οι τρείς πρόεδροι των ομάδων ,κ.κ. Γιώργος Γκαμάνης/Δόξα Πειραιά , Βασίλης Ξενάριος/Ιωνικός Νικαιας, ο Γιώργος Δαρίβας/Ολυμπαικού και ο προεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλος Τσίρμπας τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο της Νίκαιας/Αγ.Ιωάννη Ρέντη,  Γιώργο Ιωακεμίδη.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κανέλλος Τσίρμπας αναφέρθηκε και ευχαρίστησε  σε όλους ποδοσφαιριστές και συνεργάτες, τόνισε επίσης    « Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, η σημερινή εικόνα μας βγάζει μόνο συγκίνηση, χαίρομαι για ακόμη μια φορά γιατί οι βετεράνοι "για ακόμη μια φορά" δείχνουν το πρόσωπο τους και ότι δεν είναι μόνο να παίζουν μπάλα αλλά έχουν και κοινωνική προσφορά . Να έχετε  Υγεία όλοι σας ατομική και οικογενειακή!»
Τιμήθηκαν επίσης, για την προσφορά τους ,η  Γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακου Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο γιατρός του αγώνα Θωμαΐδης Θωμάς , ο κος Τόγιας ο κος Γιαννακουδάκης και οι διαιτητές του αγωνα κος Γκολέ, Λουκάς Ζάχαρης . Νικολαος Σουτας Υποψηφιος Βουλετης β Πειραια Ελληνικη Λυση του Κυριακου Βελοπουλου 
Τελειώνοντας τις τιμητικές διακρίσεις πριν την έναρξη του αγώνα , ο Εθνικός Ύμνος ήχησε δυνατά στα μεγάφωνα του γηπέδου της Νίκαιας.  
Ευχαριστούμε όλους εσάς για την παρουσία σας , τη συμβολή σας δεν θα αναφερθούμε ονομαστικά για τις επιβλητικές παρουσίες που ήταν δίπλα μας προκειμένου να μην ξεχάσουμε κάποιον/α . 
Σημαντική η προσφορά όλων εσάς!!! 

Γραφείο Τύπου
Νικολάκου Βασιλική  
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 




Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top