0
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΩΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ -ΔΕΞΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΚΥΡΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 





























ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΡΕΝΤΗ 
Τι κατέγραψε η κάμερα τού Στάθη Γιαππαπα καί τού sportactive. 

Στη κάμερα τού sportactive καί στο Στάθη Γιαππαπα μίλησαν για την επίσκεψη τους στο Πειραιά καί τό φιλικό παιχνίδι με την  Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά ποδοσφαιριστών Πειραιά .

Η κάμερα τού sportactive βρέθηκε στο γήπεδο του Μελισσουργού για την φιλική συνάντηση της Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά καί τού Αστέρα Κέρκυρας. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Τσίρμπας καί τό Δ.Σ. υποδέχθηκε την πολυπληθής αποστολή του Αστέρα Κέρκυρας με την απαιτούμενη τιμή πού χαρακτηρίζει τους βετεράνους του Πειραιά. 

Έγινε η παρουσίαση των ομάδων πρίν την έναρξη τού αγώνα όπως συνηθίζεται η ανταλλαγή των λαβάρων καί όι αναμνηστικές φωτογραφίες.  

Οι βετεράνοι τού Πειραιά έδωσαν αναμνηστικά μετάλλια στους διαιτητές  τό γιατρό καί στον αρχηγό της  ομάδας τού Αστέρα . 

Από την πλευρά τής ομάδας τού Αστέρα Κέρκυρας μίλησε στη κάμερα ο πρόεδρος καί αρχηγός κύριος Ελουλ Κώστας,η παλιά δόξα τού Α.Ο.Κερκυρα κύριος Σπάτουλα Νίκος καθώς καί μέλη τής ομάδας της όμορφης κόμισσας τού Ιονίου. . 

Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν συνηθίζεται να γράφουμε γιατί ο σκοπός τού παιχνιδιού δεν είναι αγωνιστικός αλλά απλός το μέσο για την συνάντηση τη γνωριμία τη φιλία καί τή σύσφιξη των σχέσεων των ομάδων . 

Μετά τό τέλος τού αγώνα η συνέχεια δόθηκε στην ταβέρνα (Λευτέρης) όπως συνηθίζεται καί τό Δ.Σ τής Ένωσης έκανε το τραπέζι στους φιλοξενούμενους φίλους από την Κέρκυρα. 

Μίλησα οι πρόεδροι των ομάδων κύριοι Τσιρμπας και Ελουλ ευχήθηκαν για τίς εορτές των Χριστουγέννων καί αντάλλαξαν δώρα. 

Το προεδρείο τής Ένωσης βετεράνων του Πειραιά έδωσε τό αγαλματίδιο τού Ποσειδώνα και ατομικά στο κάθε ποδοσφαιριστή ένα μπρελόκ με τα σήματα των δύο ομάδων . 

Από τη μεριά τούς οι Κερκυραίοι έδωσαν μία εικόνα τού πολιούχου της πόλης τούς Αγ. Σπυρίδωνα καί στο καθένα από ένα μπουκάλι με το γνωστό τοπικό ποτό κουμ- κουατ. 

Επίσης ο αντιπρόεδρος τής ομάδας του Αστέρα Κέρκυρας κύριος Σαράντης Ελευθεριωτης χάρισε την επετειακή εμφάνιση τού Α.Ο. Κέρκυρας τού αγώνα με τη μικτή Σερβίας στον παλιό ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κερκυρα Κοτζαπαναγιωτη Άγγελο μέλος των βετεράνων τού Πειραιά ο οποίος ήταν ο συνδετικός κρίκος διεξαγωγής τής συνάντησης. 

Με τό τέλος αυτής τής όμορφης βραδιάς δόθηκε η υπόσχεση για τη ρεβάνς στο όμορφο νησί των Φαιάκων. ....

Επιμέλεια Στάθης Γιαππαπας


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ








Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top