0


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ
ΡΕΝΤΗΣ
Ένα άνθρωπος με κύρος στο πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο , μας αποκαλύπτει (στο Γρ.τύπου της ΕΣΒΠΠ), με μεγάλη αγάπη τα παρακάτω :

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗ

" Με τη δήλωση μου αυτή θέλω να ευχαριστήσω  Την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, τους προέδρους  Κανέλλο Τσίρμπα, Νίκο Σιδηρόπουλο τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων. που με προσκαλουν στις διαφορες εκδηλωσεις τους αλλα και με δεχονται στα γραφεια τους.
Είναι φυσικά μια δικαίωση για την προσφορά μου επι 20ετια στο πειραϊκό ποδόσφαιρο αλλα και στο θεσμό των βετεράνων ποδοσφαιριστών στο ξεκινημα του.Στον Πειραιά έζησα ανεπαναληπτες στιγμές ευχάριστες και δυσάρεστες(όλα μέσα στη ζωή είναι).

Φυσικά εκανα και λάθη που κάποιες φορές τα πλήρωσα ακριβά, αλλά καμία, κακία καμία αδικία δεν έχει μείνει μέσα. Όλα αυτα με έκαναν πιο μεστό ,έμπειρο και αγαπητό όπου και που άντεξα. Προχωρώντας προς το τέλος της ζωής (υγεία να 'χω) και κλείνοντας 50 χρόνια παρουσίας και προσφοράς,  σύντομα θα γιορτάσω και εκεί την επέτειο αυτή.

Με την ευκαιρία αυτη να ευχαριστήσω και τα σωματεία που με τίμησαν και να ευχηθώ καλή Ανάσταση ,καλό Πάσχα και υγεία στους πάντες...


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ Τ.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ FIFA



Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top