0




Το συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης  ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Με  απαρτία το ΔΣ της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ξεκίνησε και καλώς όρισε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων που κατέκλεισαν την αίθουσα του γραφείου της ,  από νωρίς. 
Παρόντες από ΔΣ , ο πρόεδρος Τσίρμπας Κανέλλος και τα μέλη Σταύρος Μπάκας , Στέλιος Παπαλεξάνδρου, Παναγιώτης Κοντραφούρης,  Ξανθόπουλος Γιώργος , Κιούλος Ιωάννης, Κανέρης Αντώνης, , Σαρρής Δημήτρης .Δικαιολογημένη η απουσία του Γ.Γραμματέα κου Σωκρ.Τυρλή

Καθώς επίσης και τα μέλη των ομάδων της Ένωσης μας αλφαβητικά  
Αιας Σαλαμίνος κ.κ Παυλάκης, Λαιδεράς
Αιγάλεω κ.Κατσικογιάννης Παναγιώτης
Αργοναύτης Κ.Καλαφατάς Γιώργος
Δόξα Πειραιά κ. Κ.Μπάκας
Δραπετσώνα κ.κ Κοντζαπαναγιώτης Άγγελος, Πολυχρονιάδης Γρηγόρης, Καψάλης  
Εθνικός Πειραιά κ.Κολοβός Δημήτρης
Ηρακλής Νίκαιας κ.κ Σαμπάνης Μιχάλης, Κώστας Βαρσαμίδης
Κερατσίνι Χατζηαντωνίου  Μηνάς 
Μοσχάτο κ.Ευριπίδης Καλαμάρας
Ν. Ευγενείας κ.κ Κώστας Χατζηβασιλείου , Αργύρης Σπυριδάκης, Νίκος Λαουτάρης.
Περάματος Στέφανος Φούσκας 
Προοεδευτική κ.κ Φουράκης Ιωάννης, ΜΙχαλης Παρασχάκης, Κασιδιάρης ,Β.Ιωαννίδης
ΑΟΑΔ Ριχάρδος, Μάνος Ρασούλης ,Σπατιώτης

Στην παρέα των Βετεράνων προστέθηκε και η ομάδα των Βετεράνων  Φωστήρα. Κοντά μας εκπρόσωποι ήταν οι κ.κ Παπαδοπουλος , Ανδρικόπουλος και Σταύρος Φραγκούλης Μας τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο διαιτητής πρώην FIFA  Βαγγέλης Γιαννακουδάκης   και ο κ. Νίκος Πάστρας Αγ. Βασίλειος Κορίνθου.Από το ΔΣ εκπροσωπήθηκαν  και συμπλήρωσαν στις ομάδες Ηρακλής Νίκαιας, Περάματος , Αργοναύτης, Ερμής Κορυδαλλού, Χατζηκυριάκειο, ΑΟΑΔ, Αίας Σαλαμίνας  

Το συμβούλιο ξεκίνησε όπως παραπάνω αναφέραμε , με το καλωσόρισμα  του προέδρου σε όλους τα  μέλη της  Ένωσης  που έδωσαν το παρών και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που μας έχουν σταθεί δίπλα μας. Κ.κ Λευτέρης, Νέα Κοκκινιώτισσα, Αντώνη Γλύκα με την στήριξη του τόσο στο ΙΕΚ ΆΛΦΑ (χορηγίες σπουδών) στα μέλη μας  όσο και για την κάλυψη από την εκπομπή του «ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» , Δημήτρης Μπούκης (Boukis Auto Parts), Φούρνοι ΗΠΕΙΡΟΣ, Παραδοσιακή Ταβέρνα και Κρεοπωλείο «Λευτέρης», MEGA SPORT GIVOVA Νίκος Παπαδόπουλος, Ξενοδοχείο «Ηλιοβασίλεμα », Στάθη Γιάπαππα «sportactive», «Σκλαβενίτης» και τον Σύλλογο Αγάπης για τα Παιδιά και τον νέο μας χορηγό κρασιού κ. Νίκο Πάστρα. Καθώς επίσης και τον κ. Β. Γιαννακουδάκη για την προφορά του σε οίνο. Άφησε στο τέλος, να ευχαριστήσει , έναν άνθρωπο που με τη δική του προσφορά μας βοηθάει και μας φροντίζει κάθε εβδομάδα και στις εκδηλώσεις μας είναι πάντα πρώτος!!! Ο Ευγενιος Γκεραντ Ρεζίτης !!!

Θέματα ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια ανοικτής συζήτησης :

Υποτροφίες αριθμό 2 . Εκ μέρους του ομίλου ΑΛΦΑ με αρωγό της προσφοράς και επικοινωνίας κου Αντώνη Γλύκα.Προσφορά μία εμφάνιση αγώνα «Μικτής Βετεράνων»  του χορηγού «Φούρνοι Ήπειρος» Αντώνη Τσάτσος .Αιμοδοσία Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το «Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας» Επικοινωνία και ενημέρωση για την σύσφιξη σχέσεων Βετεράνων Επανεξέταση ο θεσμός τουρνουά/πρωταθλήματος σε σχέση με το θεσμό του ΚυπέλλουΠρόταση ένταξης στην Ένωση μας η ομάδας βετεράνων Φωστήρα.Εκδήλωση για την Μ.Τετάρτη τουρνουά Προοδευτική/Αιγαλεω/Φωστήρας/ΑπόλλωνΠρόταση από την ομάδα των Νέων Ευγενείας να παρίσταται μέλος  του ΔΣ στους αγώνες των βετεράνων .Ιατρική ασφάλιση από Ασφαλιστική εταιρία Νέος Χορηγός  κ. Νίκος Πάστρας ΟίνοςΕκδήλωση Βετεράνων Δραπετσώνας για κοπή πρωτοχρονιάτικη πίτας στο κοσμικό κέντρο Ελιά Γή.
Αία Σαλαμίνας :  να μην αναβάλλονται οι αγώνες του τουρνουά στη ΣαλαμίναΑναφορά μη συμμετοχής του Πανελευσινιακού 

Αγώνας στην Μάνδρα (αναβολή 26-2-2018) για τους ανθρώπους που πληγώθηκαν από τις  πλημμύρες  . Συμμετοχή στην εκδήλωση του Ολυμπιακού για τα εγκαίνια της κεντρικής πλατείας και μετά διεξαγωγή φιλανθρωπικού αγώνα.
Εκδήλωση συμμετοχής για την «ανθρωπιστική βοήθεια Μάνδρας» με προσφορά ενός φορτηγού (πάνω από ένα τόνο)  τρόφιμα από το  σωματείο  παραγωγών και λαϊκών αγορών Δυτικής Αττικής «Άγιος Γεράσιμος» 

Φιλανθρωπικός αγώνας Βετεράνων στις Φυλακές Κορυδαλλού τέλος Μαρτίου

Ενημέρωση εκδρομών για Α) Βυτίνα ,Τρίπολη, Δημητσάνα και γύρω περιοχών με σκοπό ποδοσφαιρικού αγώνα και παρακολούθηση  αγώνα του Αστέρα Τρίπολης (Απρίλιος).Β) Ρόδος (Μαίος) .

Μετά το κλείσιμο του συμβουλίου ακολούθησε ένας τρίτος αγώνας που το αποτέλεσμα ήταν η επικοινωνία, η σύσφιξη σχέσεων , το γέλιο και η διασκέδαση!  

Το ΔΣ ευελπιστεί ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρξουν και άλλα δυνατά συμβούλια όπως αυτό. Ενημέρωση για τους αγώνες κος Σταύρος Μπάκας, για την Αιμοδοσία κος Παναγιώτης Κοντραφούρης για τα ταξίδια κος  Κιούλος και Ξανθόπουλος 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νικολάκου Βίκυ

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top