0

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Τίμησαν για 17η χρονιά τη μνήμη του Μιχάλη Πουλάκου 
οι βετεράνοι Κερατσινίου  και Άρη Νίκαιας 

Τιμήθηκαν επίσης οι αείμνηστοι Μ. Χιόνης, Στ. Χατζηλιάδης , Γ. Ποπόρου  

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΔΑΡΖΕΝΤΑ 

Για 17η συνεχόμενη χρονιά οι βετεράνοι του Κερατσινίου και του Άρη Νικαίας τίμησαν την μνήμη του Μιχάλη Πουλάκου ενός ανθρώπου που πρόσφερε στις δυο ομάδες ,  τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής.

Παράλληλα πριν από τον καθιερωμένο αγώνα  τιμήθηκε και η μνήμη τριών ακόμα ανθρώπων του  ποδοσφαίρου. 

Από τον Άρη ο  αξέχαστος προπονητής της ομάδας Μιχάλης Χιόνης και ο επί σειρά ετών αείμνηστος   πρόεδρος Σταύρος Χατζηλιάδης . 

Από το Κερατσίνι τιμήθηκε η μνήμη του Γιώργου Ποπόρου ενός ανθρώπου που σαν προπονητής πρόσφερε πολλά στο ποδόσφαιρο της περιοχής.

Στους συγγενείς των παραπάνω δόθηκε τιμητική πλακέτα .

Έγινε επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Πρόδρομο Κουλτουκτσόγλου ο οποίος πριν γίνει ιερωμένος ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο σαν αθλητής ,αλλά και διαιτητής.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπογράφων στον οποίο η αδελφή του Μιχάλη Πουλάκου, Λυγερή πρόσφερε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του καθώς και την δημοσιογραφική κάλυψη  και των 17 αγώνων στη μνήμη του Μιχάλη .

Παραβρέθηκαν ο δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας σε θέματα αθλητισμού  Δημήτρης Θωμαΐδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας με τον αντιπρόεδρο Σταύρο Μπάκα , ο πρόεδρος του ΑΠΟ Κερατσίνι Αντώνης Αραβαντινός κ.α
Ακολούθησε ο αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους των δυο ομάδων . 

Το Κερατσίνι προηγήθηκε 4-0 με δυο τέρματα του Βασίλη Σπάθα και από ένα των Χρήστου Χονδρουδάκη και Σπύρου Αθανασόπουλου. 

Αλλά ο Άρης Νικαίας γύρισε το παιχνίδι και επικράτησε 4-5 με τέσσερα γκολ του Μανώλη Αγουρσαλίδη και ένα του Αντώνη Τσιμπάκη.

Διαιτήτευσε με επιτυχία ο Γιώργος Αλατσάκης με βοηθούς του Μπάμπη Μηλιδώνη και Γιάννης Τσάνο.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Μακρογιαννέλης, Τσέβρετζης,  Πολίτης,  Αβακιάν, Λαγός Α. Λιθόπουλος  , Πανοηλίας, Ευστρατίου, Μπουλμέτης, Πετράτος, Θωμαΐδης,Μπακας Ντούτσιας, Τσιμπάκης, Χατζηγιαννόπουλος, Αδελφίδης, Αγουρσαλίδης Γ και Μ.,  Λιγνός , Προκόπας, Κανέλλος, Γραμματάκης, Ματθαίου Κωτσάκης .

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Βαγγελάκος, Λαγός Χ., Κάλλας, Παπαγεωργίου, Χονδρουδάκης, Τύρπος, Σπάθας, Σοφράς, Χατζηαντωνίου, Κλείσαρης, Κιούλος, Ανδρεάκος, Ψύλλιας , Βάβαλος, Παπασταματίου,Κορέας Γ και Σ., Αποστολάκης , Βασιλικός, Αθανασόπουλος, Λιάπης, Βαττής, Ποπόρου, Αθανασιάδης, Ειρηνίδης .

Ο Τάσος Λαγός και οι οργανωτές του αγώνα ευχαριστούν τον Κυριάκο και Γιώργο Περπιράκη για την ευγενική προσφορά  των Κυπέλλων ,Πλακετών και μεταλλίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1216060685169641

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1216936458415397



Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top