0


ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ
Με ένα εντυπωσιακό φιλικό μεταξύ των ομάδων Θησέα Αγριάς και Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι εκδηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων ζωής της Βολιώτικης ομάδας.

Σε ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα θερμό κλίμα, οι γηπεδούχοι υποδέχθηκαν τους Βετεράνους του Πειραιά, προσφέροντάς τους δώρα, ένα για τα γραφεία του Συνδέσμου που ήταν σε μια τοιχογραφία το έμβλημα της πόλης του Βόλου, η Αργώ και αναμνηστικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά τους οι Βετεράνοι του Πειραιά βράβευσαν δια χειρός του Προέδρου, Κανέλλου Τσίρμπα δύο ποδοσφαιριστές του Θησέα Αγριάς, τους Τόμη Βαλαρούτσο και Δημήτρη Αλιάτη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία.


Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι του Θησέα επικράτησαν με 4-1 έχοντας σκόρερ τον Μαλασιώτη που πέτυχε δύο τέρματα και τους Τζοβάρα - Κορομηλά. Για τους Βετεράνους του Πειραιά το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Σταύρος Μπάκας.

Για το Θησέα αγωνίστηκαν οι Θεοδωρίδης, Καραγιώργος, Δουλάς, Κουρσοβίτης, Κουλαξής, Φέκας, Καρδιτσιώτης, Μπονόβας, Τζοβάρας, Μαλακασιώτης, Βαλαρούτσος, Μυλωνάς, Οικονόμου, Φλάμος, Κορομηλάς, Φιλίππου, Σαραφίδης, Κοκινίδης, Ντούρας, Κοντογεωργίου, Παπαδήμας, Κωστούλας.


Για την Ένωση Βετεράνων Πειραιά αγωνίστηκαν οι Κάσαρχος, Καλαμάρας, Κοντραφούρης, Κουτσοπαναγιώτου, Λαμπρινίδης, Ξυνόροδος, Τσάτσος, Τιρλής, Μπάκας Στ. Παπαλεξάνδρου, Κανέρης, Βαγγέλης Γ. Αποστολόπουλος, Βαλσαμής, Μπούγας, Βαλσαμίδης, Μπάκας Θ.

Μπορεί στο αγωνιστικό σκέλος οι Βετεράνοι του Πειραιά να μη τα κατάφεραν, ωστόσο πήραν μία δική τους... ρεβάνς που δεν χάνουν ποτέ, επιδιδόμενοι σε τσιπουροκαταστάσεις και μεζέδες, παίζοντας χωρίς... αντίπαλο στο παραδοσιακό καφενείο - ουζερί "από το 1979 και συνεχίζουμε" Σπύρος Μούτος, που τους δεξιώθηκαν οι Παλαίμαχοι του Θησέα στην Αγριά Βόλου.



Την παράσταση έκλεψαν η Ρούλα, ο Νίκος και διάσημος φροντιστής Γκέραρντ.

Την Κυριακή οι Βετεράνοι του Πειραιά επισκέφθηκαν την Μακρυνίτσα και Πορταριά, γνωρίζοντας από κοντά την ομορφιά του βουνού των Κενταύρων και το μεσημέρι γευμάτισαν στην παραλία του Βόλου, στα περίφημα τσιπουράδικα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για ένα επόμενο παιχνίδι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς δίχως να "αποκαλύπτουν" την έκπληξη του τόπου προορισμού ή τον αντίπαλο.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (ΒΙΝΤΕΟ ) ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1154875687954808

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1154923524616691


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1155774797864897

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1155895974519446




Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top