0

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ
ΧΑΡΑΥΓΗ
Την Τρίτη 7 του μηνός και ωρα 17:00 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής διεξήχθη φιλικός αγωνας ανάμεσα στις ομάδες Νεων Ευγενείας και Μικτής Πειραιά βετεράνων, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Μικτής Πειραιά με σκορ 2-0.

Τον αγώνα διαιτητευσε ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Σπαθας. 

Ο σκοπός του φιλικού ήταν παράδοση αναπηρικού αμαξιδιου σε συνάνθρωπο μας, ο οποιος μένει στο Κερατσίνι και τον λένε Δημήτρη Παντελιδη. 

Με την πρωτοβουλία των δύο ομάδων της Νέας Ευγένειας και Μικτής Πειραιά και με τη στήριξη που έδειξε ο Γενικός γραμματέας της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά, Γιάννης Σπαθας, που ήταν κοντά όλο αυτό το διάστημα για τις ενέργειες και τη συμπαράσταση όλου αυτού του σκοπού. 

Επίσης ο Πανελλήνιος σύλλογος τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων  "Αγάπη για Ζωή" και με την ταμεία Ουρανία Αθανασοπούλου και εθελόντρια κ. Κλειώ ήταν κι αυτοί που συμμετείχαν σε όλη αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια. 

Να σημειωθεί ότι το καροτσάκι είναι από το συλλογή καπακιων νερού, όπου μαζεύοντας ένα τόνο καπάκια παίρνουν με ένα αναπηρικό αμαξιδιο. 

Δεν έλειψε ο Δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Βρετακος, η κ. Σταυρούλα Συρακου αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, ο κ. Δασκαλάκης αντιδήμαρχος έργων και ο Θωμαιδης υπεύθυνος στον αθλητισμό και άλλοι πολλοί. 

Η συγκινηση ήταν πολύ μεγάλη γιατι τέτοιες κινήσεις είναι πολύ σπουδαίες για τον συνάνθρωπο μας. Ακολούθησε μικρός μπουφές με διάφορα εδέσματα. Τους ευχαριστούμε όλους.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νέοι Ευγενείας: ΣΚΥΛΙΑ , ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, ΞΥΝΟΔΟΡΟΣ, ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΊΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΑΡΑΚΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΟΥΤΗΣ, ΑΣΗΜΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΝΕΔΗΣ, ΚΑΤΡΗΣ, ΣΠΑΝΙΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΙΚΟΓΛΟΥ, ΣΑΝΟΣ, ΡΑΜΠΙΑ, ΜΠΑΧΤΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΒΟΥΔΟΓΙΩΡΓΗΣ

Μικτή Πειραιά: ΚΑΣΑΡΧΟΣ, ΓΟΥΤΗΣ, ΓΑΒΑΛΑΣ, ΚΟΤΣΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΟΠΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΖΑΛΗΣ, ΜΠΑΚΑΣ, ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ, ΚΟΝΤΑΚΗΣ, ΦΟΥΣΚΑΣ, ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ, ΚΑΝΕΡΗΣ

Διαιτητές: ΣΠΑΘΑΣ-ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ


Βοηθοί: ΚΟΝΤΙΖΑΣ-ΒΙΝΖΕΝΤΖΟΣ, ΜΟΥΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ


Γιατρός: ΓΟΥΛΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1137904369651940


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top