0



ΡΕΝΤΗΣΠραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου  Βετεράνων Πειραιά 2017 ,  στα γραφεία της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά .

Το παρών έδωσαν και οι κυρίες εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων ( αγάπη για τη ζωή) με τον οποίο συνεργάζονται οι Βετεράνοι βοηθώντας συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα .

Παραβρέθηκαν  επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αθήνας Δήμος Αντωνίου, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος , ο υπεύθυνος ορισμού των Διαιτητών Νίκος Δροσινός οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμούς.

Τους προσκεκλημένους, όπως και τους εκπροσώπους των σωματείων καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κανέλλος Τσίρμπας ο  οποίος αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο των βετεράνων και όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα .
Την κλήρωση διενέργησε , όπως και τις προηγούμενες φορές με άψογο τρόπο , ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας με τον συνεργάτη του Νίκο Παρασκευάκο και με την συνδρομή  του αντιπροέδρου των βετεράνων Σταύρου Μπάκα .

Στην  διοργάνωση μετέχουν δεκαέξι ομάδες , οι οποίες μετά από κλήρωση χωρίστηκαν σε 4 ομίλους .

Αναλυτικά:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Πέραμα, Ερμής Κορυδαλλού, Εθνικός Πειραιά, Ηρακλής Νίκαιας

2ος ΟΜΙΛΟΣ :Πανελευσινιακός , Δόξα Πειραιά, ΑΟΑΔ, Χατζηκυριάκειο

3ος ΟΜΙΛΟΣ: Νέοι Ευγενείας, Κερατσίνι, Αίας Σαλαμίνας , Ασπρόπυργος

4ος ΟΜΙΛΟΣ : Αστέρας Μαγούλας, Δραπετσώνα, Μοσχάτο , Αργοναύτης.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα αρχής γενομένης από  τις 20 Μαρτίου(1η αγωνιστική).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1138610786247965





Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top