0


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 

ΡΕΝΤΗΣ
Παρουσία εκπροσώπων όλων των σωματείων που μετέχουν καθώς και αρκετών προσωπικοτήτων του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τουρνουά Παλαιμάχων  Πειραιά στα γραφεία της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά στο κλειστό γυμναστήριο « Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη. 

Την κλήρωση διενέργησε όπως κάθε χρόνο , με άψογο τρόπο , ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος  της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας με το μέλος της επιτροπής Νίκο Παρασκευάκο.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας Γιάννης Μπακατσέλος, ο επίτιμος πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμων Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Σταμάτης Συρίγος, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά Βασίλης Ιωαννίδης , ο πρώην σύμβουλος της  ΕΠΣΠ Μιχάλης Μουσελής , οι παλιές δόξες του ποδοσφαίρου Θανάσης Αγγελής, Ανδρέας Μπονόβας ( Ολυμπιακού) , Παναγιώτης Κατσικογιάννης( Εθνικού, Αιγάλεω) Διονύσης Σπετσαρίας ( Προοδευτικής ) , ο πρώην διεθνής διαιτητής ΦΙΦΑ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών των βετεράνων Νίκος Δροσινός, οι διαιτητές Λουκάς Ζάχαρης και Αντώνης Τόγιας , ο χορηγός Αντώνης Τσάτσος κ.α 

Το παρών έδωσε και ο Αντώνης Γλύκας, πάντα κοντά στους βετεράνους ,  με συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού  ΑΡΤ που πήρε δηλώσεις από στελέχη των βετεράνων.  

Μαζί και οι συνεργάτες του Δημήτρης Σαρρής, Μάνος Παπακανδεράκης και η Βίκυ Νικολάκου.

Τους παρευρισκόμενους προσφώνησε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Βετεράνων Παναγιώτης Κοντραφούρης 

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ. Χολέβας, Συρίγος, Σιδηρόπουλος, Κατσικογιάννης, Μπακατσέλος, Δαρζέντας, Ιωαννίδης, Δροσινός Γιαννακουδάκης, Γλύκας.

Στο τουρνουά που ξεκινά την Δευτέρα  24 Οκτωβρίου μετέχουν συνολικά 17 ομάδες . 

Είναι κατά αλφαβητική σειρά οι 

Αίας Σαλαμίνας, 

Αργοναύτης,

Ασπρόπυργος, 

Αστέρας Μαγούλας, 

ΑΟ Αγίου Δημητρίου, 

Δόξα Πειραιά ,

 ΑΣ Δραπετσώνα , 

Ελλάς Ποντίων , 

Ερμής Κορυδαλλού, 

Ηρακλής Νικαίας, 

Ιωνικός Νικαίας, 

ΑΠΟ  Κερατσίνι, 

ΑΕ Μοσχάτου, 

Νέοι Ευγενείας, 

Πανελευσινιακός, 

ΑΕ Περάματος, 

ΑΕ Χατζηκυριακείου.

Όπως διευκρινίστηκε δεν θα επιτραπεί σε καμία ομάδα να παίξει αν οι παίκτες της δεν έχουν εξετασθεί πρώτα από γιατρό( παθολόγο, καρδιολόγο).

Λίγο πριν το τέλος της  βραδιάς απονεμήθηκαν σε ορισμένα σημαίνοντα πρόσωπα , συμβολικά, δελτία αθλητικής ιδιότητας, από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Βετεράνων Σταύρο Μπάκα . 

Η εκδήλωση έκλεισε με αναψυκτικά και πλούσιο μπουφέ προσφορά του χορηγού των βετεράνων Αντώνη Τσάτσου ( Αρτοποιεία ΗΠΕΙΡΟΣ) ,

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1001504349958610#

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ














Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top