0


ΒΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ 

ΡΕΝΤΗ 

Γήπεδο Γήπεδο Allou   24-10-2016 

ΑΟΑΔ – Αργοναύτης 2-1 

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα παλαίμαχων του Α.Ο.Α.Δ στο χθεσινό πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την ομάδα παλαίμαχων του Αργοναύτη. 

Το τελικό σκορ 2-1 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. 

Αυτό που κρατάμε από τον αγώνα ήταν πρώτον το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας μας, με συνολικά τουλάχιστον 10 κλασικότατες ευκαιρίες, το οποίο δεν κατέληγε σε γκολ, έδωσε την αίσθηση ότι η ομάδα μπορεί και "επιβάλλεται" μέσα στο γήπεδο, δημιουργώντας πολλές φάσεις, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, με δυσκολία στο σκοράρισμα.  

Τα γκολ για τους γηπεδούχους οι κ.κ Κατσαμάκης, Κολούκας  για την φιλοξενούμενη ομάδα ο κ.Τσίλης Η πρώτη Κίτρινη κάρτα για το τουρνουά της ΕΣΠΠΠ δόθηκε στον κ. Κοντραφούρη Π. (Θανασάς)

Σύνθεση Βετεράνων ΑΟΑΔ :ΣταμούληςΚ, Κοντραφούρης Π, Κοντραφούρης Α, Σπατιώτης Χρ,Σπατιώτης Γ,Θανασάς Ν,Ζάρκιας Στ,Βήχος Δ,Κατσαμάκης Κ,Καραπλιάς Β,Καράλης Κ,Μποραζάνης Στ,Κατσίκας Β,Κολούκας Στ, Παπαδεογεωργάκης Γ και Σιγάλας Ι.

Σύνθεση Βετεράνων Αργοναύτη :Νικολάου, Γαβαλάς, Χαρτοφυλακας, Πεππέ, Ξανθόπουλος, Τσιδωτας, Τσίλης, Γριμάνης, Κοντραφούρης, Γκόλφης, Κατσιώρης, Φωτεινος, Καρλής, Ιωαννου, Δήμας, Μπακάτσης και Δεβερτζόγλου.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top