0

ΡΕΝΤΗΣ
Η ιδέα γεννήθηκε …. Να φτιαχτεί ένα πρότυπο Μουσείο που θα αφορά όλους τους Παλαίμαχους της Ενωσης Πειραιά ! 

Το όνειρο που ξεκίνησε υπό τη διοίκηση του κ. Νίκου Σιδηρόπουλου και ολοκληρώνεται υπό την διοίκηση του κ. Κανέλου Τσίρμπα, χρειάστηκε όμως χρόνο για να ευοδωθεί…

Εκτός από τη συμβολή της Διοίκησης του Δ.Σ της Ενωσης, ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να αποδοθεί στον κ. Μπάκα Σταύρο, ο οποίος δαπάνησε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του καθώς και προσωπικής εργασίας για να κάνει το όνειρο αυτό πραγματικότητα .





 Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 

Και τώρα, είμαστε όλοι υπερήφανοι και χαρούμενοι που βλέπουμε το όραμα αυτό να παίρνει σάρκα και οστά ! Απομένουν μόνον οι τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί.  

Πολύ σύντομα, όλες οι ομάδες του Πειραιά, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το μοναδικό Πανελλαδικά στο είδος του Πρότυπο αυτό Μουσείο, το οποίο θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό, ιστορικά στοιχεία, ενθύμια και αναμνηστικά όλων των Παλαίμαχων ομάδων του Πειραιά.


Ειμαστε βέβαιοι ότι το υλικό που θα παρουσιάζεται στο Μουσείο μας, θα προκαλέσει συγκίνηση, θα ξυπνήσει αναμνήσεις και θα γυρίσει τη σκέψη πολλών Παλαίμαχων πολλά χρόνια πίσω στο χρόνο. 

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του Μουσείου. 
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά .  

Με τιμή,
Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά





















Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top