0

Νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Νικαίας με πέναλτι του Γουλέτα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ


Ο Πανελευσινιακός  είναι και πάλι ο Κυπελλούχος Βετεράνων Πειραιά . 

Οι «σταχυοφόροι » κατέκτησαν δίκαια για τρίτη συνεχόμενη φορά το έπαθλο νικώντας στον τελικό που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης τους παλαίμαχους του Ηρακλή Νικαίας με 1-0 .

Ήταν ένας αγώνας όπου κυριάρχησε  η δύναμη και το πάθος των παικτών ενώ δεν έλειψαν στο τέλος και τα νεύρα . 

Ευτυχώς όμως χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων , δεν υπήρχε συνέχεια και όλα έληξαν ομαλά….

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 63’( επτά λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα που ήταν διάρκειας 70 ΄ ( 2Χ35), ο  Γουλέτας με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αθανασίου.

Οι Νικαιώτες ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος όπου έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ενώ ο γκολκίπερ Παναγιώτης Δήμας των Ελευσινίων είχε πολλές εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του .

Ο Πανελευσινιακός ήταν σαφώς ανώτερος στην επανάληψη , όπου διατήρησε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα., αλλά ο τερματοφύλακας Χάρης Μαρσώνης ήταν σε μεγάλη μέρα .


Σωστός ο διαιτητής Πουλόπουλος και με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Περδικούρης και Θεολογίτης  κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι παρά τις εκατέρωθεν…γκρίνιες  και μουρμούρες .

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ( Προπονητής Νίκος Αδάμ ) : Δήμας, Καραβερβέρης, Λινάρδος Κ., Τυρλής , Μπακαλούμης Διολέτης, Αθανασίου Τσολάκης, Γουλέτας, Στεφανίδης, Γκούμας,  Μπάρδης , Κατσάφαρος , Θεοδοσόπουλος,. Τσατσαρώνης, Πετσίτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ( Προπονητής Νίκος Διακάκης) : Μαρσώνης , Βαλσαμίδης , Σαμπάνης , Βαλσάμης , Κεκκές, Κοτσιφακος, Πλειώνης, Μπολοβίνος, Μάρας, Χατζηαλέξης, Πασιόπουλος, Ασίκογλου, Πηλίδης, Δήμογλου, Κόκκοτος. Μπούκης, Σιαμέτης

Το Κύπελλο απένειμε στους νικητές ο πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων Κανέλλος Τσίρμπας μέσα σε πανηγυρισμούς από πλευράς νικητών  ενώ στους φιναλίστ του Ηρακλή Νικαίας ο χορηγός της Ένωσης Αντώνης Τσάτσος .

Αναμνηστικά μετάλλια έδωσαν στους παίκτες καθώς και σε όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία του τελικού από την ΕΠΣΠ οι κ. Χολέβας, Σταματάτος και Κανδύλης καθώς επίσης και ο κ. Πλέσσας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός .

Τέταρτος διαιτητής ήταν  ο Νίκος Μαυρομιχάλης και αναπληρωματικός βοηθός ο Φραγκίσκος Τριανταφυλλίδης .

Παρατηρητές αγώνα οι κ. Γιώργος Μαλούχος, Κωνσταντίνος Κωστάκης και Νίκος Παρασκευάκος .

Παρατηρητής διαιτησίας ο Νίκος Δροσινός και ιατρός αγώνα η κυρία Λουΐζα Κοσμίδου.

Στο ημίχρονο η  Χορευτική ομάδα της Ένωσης Κρητών Κορυδαλλού- Νίκαιας – Ρέντη « ο Άγιος Ανδρέας Κρήτης » ομόρφυνε την εκδήλωση χορεύοντας λεβέντικούς Κρητικούς Χορούς.

Μια υποτροφία έδωσε  το ΙΕΚ Ξυνή μέσω του διευθυντή Ενημέρωσης Αθλητισμού  του Ομίλου κ. Αντώνη Γλύκα για ένα σπουδαστή (που θα επιλέξει η Ένωση Βετεράνων ) , για οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμεί.

Πριν την έναρξη του τελικού χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Νίκαιας Γιάννης Μπακατσέλος , ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας, ο Γενικός Γραμματέας των βετεράνων του Ολυμπιακού  Αντώνης Γλύκας  και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας 


Λόγω του γνωστού προβλήματος του τελευταίου μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην κάτω γνάθο , τον λόγο  του εκφώνησε ο ειδικός Γραμματέας των Βετεράνων Παναγιώτης Κοντραφούρης


Ποιοι παραβρέθηκαν

Τον τελικό παρακολούθησαν οι :Αντδήμαρχοι Νίκαιας Γιάννης Μπακατσέλος , Κορυδαλλού Κώστας Βράκας .

Από την ΕΠΣ Πειραιά παραβρέθηκαν οι κ. Κώστας  Χολέβας , Γιάννης Σπάθας , Παναγιώτης Λαπατάς, Λουκάς  Κανδύλης, Γιάννης Σταματάτος, Παναγιώτης Νταλάκος.

Οι πρώην σύμβουλοι Χρήστος Μπουλές, Μιχάλης Μουσελής, Γιώργος Κουνιάς  .
Παρών φυσικά και η « ψυχή » των παλαιμάχων , ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης  Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νίκος Σιδηρόπουλος.

Από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιά οι Αντώνης Γλύκας, Γιώργος Κωττάκης ενώ την ερυθρόλευκη ΠΑΕ εκπροσώπησε ο κ. Πλέσσας..

Το Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης , οι βετεράνοι της Μυτιλήνης κ. Μέγας και Φωταρέλης.

Παρόντες οι δημοσιογράφοι Τάκης Παϊπέτης από τα ιδρυτικά στελέχη της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά κΣτάθης Μηλιδώνης, και ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ φωτορεπορτζ sportactive.gr


Το παρών έδωσαν επίσης και αρκετοί εκπρόσωποι σωματείων .



Οι « Βόρειοι» 2-0 τους «Νότιους »

Πριν τον τελικό έγινε αγώνας επιλέκτων παλαιμάχων . 

Οι « Βόρειοι » που κοουτσάρισε  ο Δημήτρης Σαρρής με βοηθό τον Άκη Πετρίδη επικράτησαν με 2-0 των « Νοτίων » την ομάδα του Σταύρου Μπάκα . 

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Παλαιολόγου και Σαμπάνης με πέναλτι.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ζάχαρη και των συνεργατών του Μπεσίρη και Βιτσέντζου .

ΝΟΤΙΟΙ : Ζώρζος, Καλαμάρας, Τριανταφύλλοπυ, Κοτζαπαναγιώτης, Μέγας, Κατσικογιάννης, Σιδηρόπουλος Ν., Συνοδινός  Κ. Μπάκας Στ. Φωταρέλης, Σιδηρόπουλος Μ., Κοντραφούρης , Γριμάνης, Μπρμπολούτσι Λιάπης, Κανέρης Μπάκας Θ,. Μουτάφης Β.

ΒΟΡΕΙΟΙ : Παχατούρας ,  Σαμπάνης, Γαβαλάς, Χαριτόπουλος Βιδάλης, Αποστολόπουλος, Τσέβρετζης Κάτρης, Μαυροειδής, Καλατζής, Πλαιολόγου, Σπυριδάκης, Κατραμάδος, Παυλίδης Β.


Κίνηση ανθρωπιάς από τους παλαίμαχους του Πνελευσινιακού

Μετά τη λήξη του τελικού η ομάδα παλαιμάχων  ποδοσφαιριστών του Πανελευσινιακού αποφάσισε ομόφωνα να βοηθήσει  ένα κοριτσάκι που έχει πρόβλημα και χρειάζεται να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. 

Την πληροφορία αυτή την άκουσαν την περασμένη Κυριακή στην τηλεόραση.

Η οικογένεια κατοικεί στην Μαλεσίνα . 

Τα ονόματα των γονέων είναι Θεόδωρος και Δάφνη Μάρα και το τηλέφωνο  τους για όποιος θέλει να βοηθήσει είναι 6975962206.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος των παλαιμάχων Νίκος Αδάμ η ομάδα του πρόσφερε το ποσό των 300€.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.910397362402643.1073742792.106197116156009&type=3

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.910305125745200.1073742791.106197116156009&type=3













Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top