0
Βίκυ Νικολάκου,

Στο 2-2  έμειναν οι Βετεράνοι του Ιωνικού Νίκαιας και την αντίστοιχη ομάδα Δ.Ι.Α.Σ στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης. 

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας  θύμιζε πιο πολύ φιλικό  παιχνίδι προετοιμασίας καθώς οι μεν γηπεδούχοι έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει η έννοια <Οι Βετεράνοι στο  ποδόσφαιρο >   ενώ οι φιλοξενούμενοι για άλλη μια φορά  είδαν ότι το ποδόσφαιρο δημιουργεί φιλίες και ιδιαίτερα αρχές που λίγες ομάδες πρεσβεύουν . 
Την  νίκη δεν πίεσαν ιδιαίτερα και οι δύο ομάδες  με το τελικό 2-2  να αποτυπώνει απόλυτα την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Διακριτική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο   ο Στρατηγός ε.α.  της Ελληνικής Αστυνομίας  Ιωάννης Ραχωβίτσας. 

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο δεν ήταν πολυπληθής λόγο ίσως και της όμορφης ηλιόλουστης ημέρας που οδηγούσε προς τις παραλίες της Αττικής ωστόσο υπήρξαν οι οπαδοί που ακολουθούν πάντα τις ομάδες τους.  

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Διευθυντή ομάδας Δίας  ΑΒ  Δήμου Απόστολου .

Σύνθεση Ομάδας Διας 

Προπονητής Κατσάνος 

Τσιρίτας, Σπυρίδης, Ροδίτης, Καραφισάκης, Παναγάκος, Μπολανάκης, Αθανασίου, Φωτεινάκης, Κεραμιδάς, Ραχωβίτσας, Ρεσβάνης, Τζουβάρας, Βλαχόπουλος, Σισμανίδης, Κρίθυμος, Γκούμας, Αλεξόπουλος, Κατσάνος. 

Σύνθεση Ιωνικού Νίκαιας

Μακρυγιαννέλης, Ντεμελής, Πάντος, Σειτανίδης, Λεγάτος, Βογιατζής, Μουτάφης, Μπακατσέλος, Καλύκας, Μπαρμπολούτσι , Ρενιέρης, Κυριακίδης, Λιγνός, Γεωργίτσος, Ανίνος, Ερρίκος, Στεφίκος, Παπακωνσταντίνου, Κακόγιαννος,Γριμπιλας, Ξενάριος, Παπαδόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top