0
Βίκυ Νικολάκου  
Μια μέρα θύμησης  και χρέους απέναντι στους συναθλητές μας, στους φίλους της ΕΣΠΠΠ

Πολλή όμορφη  εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την  η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά που τίμησε την μνήμη 22 Πειραιωτών ποδοσφαιριστών την  σημαντική προσφορά στο ελληνικό  ποδόσφαιρο.

Όλοι συγκινημένοι μία ατμόσφαιρα οικογενειακή  και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και των συγγενών αγκάλιαζε τις καρδίες μας. 

΄Όπως χαρακτηριστικά είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος των βετεράνων Κανέλλος Τσίρμπας . 

Σεβασμιότατε,

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Κύριοι Αντιδήμαρχοι

Κύριοι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι ομάδων και φορέων 

Αγαπημένοι Συναθλητές, Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές , Διαιτητές , Γιατροί, Παρατηρητές, εκλεκτοί Προσκεκλημένοι, Συγγενείς και Φίλοι των Εκλιπόντων.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και παρευρίσκεστε τούτη την ώρα σε αυτό το Στάδιο για να αποδώσουμε Φόρο τιμής και Μνήμης στους εκλιπόντες  Συμπαίκτες και Φίλους μας.

Σκοπός και στόχος της Ένωσης Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά δεν είναι αυτό καθ αυτό το παιχνίδι αλλά η συμμετοχή και η προσφορά μας σε δράσεις και έργα με κοινωνικά οφέλη.

Η σημερινή μέρα είναι για εμάς ξεχωριστή, μοναδική, είναι μια μέρα θύμησης  και χρέους απέναντι στους συναθλητές μας, στους φίλους μας. 

Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα που με πλημμυρίζουν βλέποντας μπροστά μου όλους εσάς αλλά και σκεφτόμενος και αυτούς που λείπουν σήμερα από την παρέα μας.

Βρίσκονται εκεί ψηλά σ ένα άλλο στάδιο και μας βλέπουν είναι ο .. Στέλιος, Γιάννης, Μίλτος, Γιώργος, Μιχάλης, Κώστας, Ηλίας, Χρήστος, Θωμάς, Θράσος, Κοσμάς, Νίκος, Παναγιώτης, Δημήτρης, Θόδωρος, Παύλος και Μηνά
Τους ευχόμαστε να είναι όλοι γαλήνιοι. 

Θα έχουν φτιάξει τη δική τους κερκίδα, περιμένοντας το σφύριγμα του διαιτητή και τον αγώνα να ξεκινήσει για να κάνουν τα δικά τους σχόλια και τις παρατηρήσεις, διότι τούτη την ώρα μας βλέπουν , μας βλέπουν και χαμογελούν που δεν τους ξεχάσαμε. ΝΑΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.

Οργανώσαμε αυτή την εκδήλωση Μνήμης παίζοντας ποδόσφαιρο, το παιχνίδι που παίζατε, που αγαπήσατε, που πονέσατε, χτυπήσατε μετανιώσατε αλλά σας έκανε αγωνιστές και δυνατούς. Έτσι δυνατοί και αθάνατοι θα μείνετε για πάντα στην μνήμη μας.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια αναγνωρίζει και τιμά την προσφορά σας στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Για αυτό αναπαύεστε εν ειρήνη αξέχαστοι και αγαπημένοι μας φίλοι  
Σας ευχαριστώ όλους  για την συμμετοχή σας.

Ευχαριστώ Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νίκαιας κ.κ Αλέξιο 

Τον Δήμαρχο κ. Ιωακειμίδη  για την φιλοξενία και την ευγενική συνεισφορά του στην εκδήλωση. 

Ένωση Πειραιά ,Διαιτητές, Γιατρούς, Παρατηρητές , Ομάδες , τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ , τον επίτιμο πρόεδρο κ. Σιδηρόπουλο,  
Την Γεωργία,  τη Βίκυ και όσους βοήθησαν στην οργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.


ΘΕΡΜΑ  ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΗΠΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΠΟΝΤΩΝ 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Της επιμνημόσυνης δέησης χοροστάτησε ο Μιητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση . Έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε κάθε έναν ξεχωριστά αείμνηστους  Στέλιο Μπέση, Γιάννη Φερλέμη,, Μιλτιάδη Βρεκούση , Γιώργο Μοσχόβη, Στέλιο Στεφανίδη , Μιχάλη Πουλάκο, Κώστα Κοττάκη, Ηλία Νταλαλιά, Γιάννη και Γιώργο Καλαϊτζίδη , Χρήστο Πλάκα, Ηλία Σιγάλα, Θωμά Βαβίλη, Θράσο Τζανόπουλο, Κοσμά Ασίκογλου, Νίκο Γρούμπα, Τάκη Χατζηκωσταρά, Δημήτρη Λεοντσίνη, Θόδωρο Διβητάρη , Μίμη Σταυρόπουλο, Παύλο Ψωμιάδη , Μηνά Βογιατζή για τους οποίους …    όλοι βροντοφώναξαν .

Υπήρχε κ Εκπρόσωπος της ΟΥΝΕΣΚΟ και εκπροσωπος του πρόεδρου και αι στον διευθυντή αθλητισμόυ κ. Γλυκα ο Σαρρής


« Αθάνατοι » μετά το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη τους.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης , ο αντιδήμαρχος Ι. Μπακατσέλος , και ο Σπ. Νικολάκης .

Από τον Δήμο Κορυδαλλού ήταν ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Κ. Βράκας και ο Π. Γερακάρης .

Από την ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν οι Κ. Χολέβας, Ι. Σπάθας, Π. Νταλάκος οι πρώην σύμβουλοι Χρ. Μπουλές , Μ. Μουσελής και φυσικά ο Νίκος Σιδηρόπουλος που είναι και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά .

Άψογη στην παρουσίαση η Γεωργία Παράσχου.

Ακολούθησαν αγώνες στους οποίους πήραν μέρος η ομάδα του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά, η Μικτή βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά και οι παλαίμαχοι του Ιωνικού.

Μαζί τους αγωνίστηκαν ευγενώς προσφερθέντες κι άλλοι μεγάλοι άσοι του παρελθόντος και του Ολυμπιακού όπως οι Στέλιος Γιαννακόπουλος, Α. Μπονόβας, Χρ. Καλτσάς κ.α

ΦΩΤΟ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Διαιτητές ήταν οι Ζάχαρης , Θεολογίτης και Μαυρομιχάλης

Συνέχεια ρεπορτάζ για το αγωνιστικό κομμάτι της εκδήλωσης για τη Μνήμη των Βετεράνων, των φίλων μας των αδελφών μας..

Για την ιστορία …. να αναφερθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι  γιατί  σημασία σε αυτές τις εκδηλώσεις δεν έχει το σκορ αλλά ο σκοπός του ποδοσφαιρικού αγώνα .
Συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά  που επικράτησε στο τουρνουά έναντι των ομάδων της Μικτής Πειραιά  Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και του Ιωνικού  Νικαίας.

Τα αποτελέσματα 
Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών  Πειραιά – Ιωνικός   Νίκαιας         3-0   
Ιωνικός  Νίκαιας     - Σύνδεσμος Προπονητών Πειραιά      1  - 4

Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών  Πειραιά  -  Σύνδεσμος Προπονητών Πειραιά      2 -3

Συνθέσεις

Ένωση Βετεράνων ποδοσφαιριστών  Πειραιά  
Παχατούρας, Τσεβρετζης, Φουράκης, Κοντζαπαναγιώτης, Τυρλής, Μπονόβας, Καλτσάς, Μπάκας, Παπαλεξάνδρου, Σιδηροπουλος Μ, Κανέρης, Μαγιατης,Καλαμάρας, Γκαμάνης, Μαρσώνης, Τσίρμπας,Βιδαλης, Αποστολόπουλος, Κοντραφούρης , Βαλσαμης, Θερμετζιδης, Γουλετας , Σιδηροπουλος Ν. Λύρας

Σύνδεσμος Προπονητών Πειραιά
Προπονητές : Ιωναννίδης,  Μπαζάκας , Ρενιέρης , Παντος  .

Βαγγελάκος, Καλαμάρας, Καλύβας, Σιφνακης, Κάλλας, Μαχαίρας,  Αγγελάκης, Σοιλεμες, Γιαννακόπουλος, Καλυκας, Μακρής. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.896643423778037.1073742776.106197116156009&type=3


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top