0
Βίκυ Νικολάκου  
Μία πολλή όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ιωνικού την περασμένη Δευτέρα. 

Δεκαέξι χρόνια ο Ιωνικός με συμπαραστάτη την ΑΕΚ δίνουν  ένα φιλικό αγώνα για “ τις αλησμόνητες πατρίδες” . 

Η Ιστορία, ο αθλητισμός που πλέον έχει γίνει θεσμός!

Κοντά τους στην προσπάθεια αυτή και ο Δήμος Νίκαιας -Ι. Ρέντη Γιώργος   και ο  Ιωακειμίδη αντιδήμαρχος αθλητισμου  για Γιαννης Μπακατσελος  που στηρίζει και πραγματοποιεί υπό την αιγίδα της εκδήλωση αυτή.

Με την έναρξη της εκδήλωση ο κύριος κ ωστασ Ντεμελής  γραμματέας των βετεράνων του Ιωνικού καλώς όρισε την φιλοξενούμενη ομάδα ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν εκεί την συγκεκριμένη ημέρα.

Παραδόθηκαν μετάλλια και ανταλλάξανε οι δύο αρχηγοί τα παραδοσιακά λάβαρα των ομάδων. 

Η  ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών Ιωνικού Νικαίας τίμησε τον κύριο Μπατίστα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο οποίος δεν μπόρεσε να έρθει και παρέλαβε το βραβείο του ο κύριος Σεραφείδης. 

Καθώς επίσης τον Σπύρο Νικολάκη για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον σύνδεσμο παλαιμάχων Ιωνικού Νικαίας . 


Σημαντική επίσης βράβευση ήταν ενός ανθρώπου που έχει διατελέσει πρόεδρος και στις δυο ομάδες που αγωνίζονται  για τον θεσμό αυτό. 

Ο κύριος Δημήτρης Μελισσανίδης  τον μεγάλο πρόεδρο της ΑΕΚ  οποίος βραβεύτηκε απο Βασίλη Ξεναριο και Ανδρεα Παπαδόπουλου για την πολύτιμη προσφορά του στον Ιωνικό.  

Βραβείο επίσης για την προσφορά τους στην διαιτησία και γενικότερα στον αθλητισμό  παρέλαβαν οι διαιτητές  κος Τόγιας κος Λεούσης και ο κύριος Νομικός,

Ο ιατρός κύριος Θωμαίδης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο κοινωνικό-ιατρικό του εργο.

Με την σειρά της η ΑΕΚ βράβευσε τον κύριο Γιάννη Μαγκίνα απο τον Ιωνικό. 

Εντυπωσιακή παρουσία το χορευτικό της  Ένωση ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού που χόρεψαν για το κοινό , τους ποδοσφαιριστές και τους  καλεσμένους των βετεράνων  υπό τις οδηγίες του δάσκαλου Νίκου Κοπαλά.

Στη συνέχεια όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν την θέση τους για να αρχίσει ο φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων του Ιωνικού Νικαίας και  της ΑΕΚ . 

Ένα παιχνίδι που επικράτησαν οι γηπεδούχοι , για την ιστορία τέσσερα - τρία . Όμορφο θέαμα με πολλές φάσεις χωρίς ένταση . Εκατοντάδες μάτια ευχαριστήθηκαν  και δόξασαν   παλαιές δόξες τόσο του Ιωνικού όσο και της ΑΕΚ. 

Η ομάδα των Βετεράνων Ιωνικού Νικαίας ευχαριστεί για την παρουσία του και την συμμετοχή του τον Δήμαρχο κύριο  Ιωακειμίδη, την κυρία Σωτηροπούλου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και τους κυρίους Τσεφαλά,Κοτζαμανη και Μπενετάτο. 

Επίσης ευχαριστεί : τον κύριο Δημήτρη Δελληγιάννη πρόεδρος Μικρασιατικών και  Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής .

Τον κύριο Νικο Σιδηρόπουλο επίτιμος πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ, κύριο Κανέλλο Τσίρμπα πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ , κύριο Μπάκα αντιπρόεδρος της ΕΣΠΠΠ ,τον κύριο Σαρρή πρόεδρος Βετεράνων Χατζηκυριακείου, κο Γκαμάνη πρόεδρος των βετεράνων Δόξας Πειραια ,κο Παπαλεξάνδρου αντιπρόεδρος της ΕΣΠΠΠ,κο Σαμπάνη, το γραφείο τύπου της Ενωσης παλαιμάχων. 

Τον κύριο Ανασόπουλο πρώην πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ, τον κύριο Βασιλείου επίτιμος  πρόεδρο του Ιωνικού Νικαίας και πολλές ΄δοξες του Ιωνικού όπως οι κ.κ Παπαδάκης,Αιβατίδης, Αιδόνης, Νικητέας, Τζανετουλάκος κ.α

Τον κύριο Κρίθαρη (Μπάσκετ Ιωνικου),τον κύριο Μπολάτογλου (Μπάσκετ Ιωνικου)και κύριο Περτέση(Μπάσκετ Ιωνικου).

Απο τους δημοσιογράφους κύριο Γερακάρη ,  κύριο Δαρζέντα , κυρία Νικολάκου και τον φωτορεπορτερ κύριο Γιάπαππα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΠΠΠ κύριος Τσίρμπας συγκινημένος από την όμορφη εκδήλωση  δήλωσε <<  Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ για να εκπροσωπήσω την Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Πειραιά , ουσιαστικά να πω δυο λόγια  ότι ο σκοπός , ο λόγος που καθιερώθηκε αυτός ο θεσμός  είναι από τα σημαντικότερα κεφάλαια της νεοελληνικής ιστορίας, μια σελίδα οδυνηρή του εθνικού μας βίου του 20ου αιώνα: τους διωγμούς εναντίον του Ελληνισμού της Ανατολικής Θράκης, της Δυτικής Μικράς Ασίας και του Πόντου από το 1908-

1920, με αποκορύφωμα τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. Σας ευχαριστώ για την τιμή.>> 

Παίκτες που πήραν μέρος και στον πάγκο και όσοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο…

Ιωνικού Νικαίας..Μακρογιαννέλης, Γέμελος, Ξενάριος,Παπαπαδόπουλος, Ντεμελής, Κυριακίδης ,Γρίμπιλας, Μπρίλάκης, Πάντος, Σταμπουλής, Κοβιός,Σειτανίδης, Απέργης, Λεγάτος,Πατηνιώτης, Ρενιέρης, Μπαρμπολούτσι, Βογιατζής,Ξανθόπουλος, Μελανιφίδης,Καλύκας, Γεωργίτσος, Παπανίκος, Λιγνός,Παναγόπουλος, Στεφικός, Μαγγίνας, Πεχλιβανίδης,Παπακωνσταντίνου, Θωμάς,Γιαννόπουλος, Δεληγιαννίδης,Μπακατσέλος, Αφας, Ερρίκος,Κακόγιανος, Μουτάφης.

ΑΕΚ  
Σεραφείδης, Βλαντής, Καρούσης,Χατζηαναγνώστου ,Λαγινάς, Αρδιζόγλου Μάριος, Αρδιζόγλου Χρηστος, Κοπιτσής, Βλάχος, Πορφύρης, Παπαδόπουλος, Σοφιανίτης , Γεωργαμλής , Γεωργιάδης, Στυλιανόπουλος, Ζήσης, Πυθαρουρούλης,Παντελίδης ,Κορδαλής, Χουλιάρας, Μπούρας,…  Νεστωρίδης, Σπυρόπουλος,Καραφέσκος, Κωνσταντινιδης, Σιμιγδαλάς, Μάρκου ,Τσαχουρίδης, Σεβαστοπουλος, Μαύρος, Κεφαλίδης, Αντωνόπουλος, Σταματιάδης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.887749604667419.1073742767.106197116156009&type=3



Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top