0

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΣΤΑΘΗΣ ΜΗΛΙΔΩΝΗΣ

Ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος στο γήπεδο Δραπετσώνας αφού αναμετρήθηκαν οι βετεράνοι του ΑΣ Ποντίων και της Δραπετσώνας για κοινωνικό σκοπό αφού τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για το κοινωνικό παντοπωλείο  του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Νικητές με 4-2 οι βετεράνοι του ΑΣ Ποντίων με σκόρερς τους Μπαζίνα Κ. , Τζωρτζακάκη, Καραμάνη Γ. και Μπούγα. 

Τα γκολ της Δραπετσώνας ο Ζαχαριάδης. 



Πριν τον αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σωκράτης Μπαρδάτσος, Αλέκος Σιδηρόπουλος, Βασίλης Τσομίδης και ο παλαιός παράγων Μιχάλης Αλικάρης. 

Επίσης τιμήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα Παπίλιας, Αγαδάκος και Βλάχος.




Παρόντες στο γήπεδο ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οι αντιδήμαρχοι Αλεξίου, Θωμαϊδης και Συράκου, οι πρόεδροι των ομάδων Παναγιώτης Λουρίδας και Δημήτρης Κασσιαβός, ο πρώην πρόεδρος της Δραπετσώνας Κώστας Χρονόπουλος,   Σταθης Αμαραντιδης  Μαυροφίδης Κουτσούπης  ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαίριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας και Σταύρος Μπάκας, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Σιδηρόπουλος που προσφώνησε την σημασία του αγώνα και αγωνίστηκε με την φανέλα της Δραπετσώνας και πολλοί άλλοι.

Με την φανέλα του ΑΣ Ποντίων που είχε προπονητή τον Σταύρο Νίνο, αγωνίστηκαν οι Τριανταφυλλίδης, Μαστρογιαννούδης, Σκαρλάτος, Τζωρτζακάκης, Καραμάνης Λ., Καψάλης, Καραμάνης Γ., Σιδηρόπουλος Αλ., Παπαδόπουλος Γ., Μπαζίνας Κ., Νίνος Σ., Μαυράκης, Λεούσης, Σιδηρόπουλος Δ., Λουδάρος, Μπούγας, Κρητικός, Σαββουλίδης, Λύγκος Π. και Λουρίδας. 

Με την φανέλα της Δραπετσώνας που είχε προπονητή τον Ιορδάνη Βάζο, αγωνίστηκαν οι Γαβρίλης, Τσομίδης, Χίου, Σαλτουρίδης, Σκλάβος, Κωνσταντίνου, Μπερνιδάκης, Σκαμάγκας Λ., Γούτης, Μπενετάτος, Θωμαϊδης, Πολυχρονιάδης, Ηλιαδάκης, Αγγελόπουλος, Σιδηρόπουλος Ν., Ζαχαριάδης, Μιχαλάκης, Σακόραφος, Χαραλαμπάκης, Σκαμάγκας Α., Πετράκης, Φωτάκης, Παπαθανασίου, Καλιγάς και Συρίγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.887470254695354.1073742766.106197116156009&type=3

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top