0

Γνωρίζοντας την άσχημη κατάσταση που βιώνουν δυστυχώς καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αυτήν την ομολογουμένως δύσκολη εποχή για την χώρα μας και έχοντας ως κύριο σκοπό την στήριξη στον συνάνθρωπο, τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όπου υπάρχουν ανάγκες και προβλήματα (δυστυχώς ακόμη και απλής καθημερινής διαβίωσης), ενσυνείδητα αναλάβαμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε έναν φιλανθρωπικό αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μεταξύ των ομάδων  Κερατσίνι – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στις 04-04-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30 στο δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου Παναγιώτης Σαλπέας.

Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν, αντί οικονομικού αντιτίμου για την είσοδο των θεατών στο γήπεδο, τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κερατσινίου.  
  
Απευθυνόμαστε σε εσάς όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας και  συνδράμετε στο στόχο μας, ξέροντας ότι εσείς και το διοικητικό Συμβούλιο  έχετε αμέτρητες φορές δώσει δείγματα υψηλού επιπέδου, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, κοινωνικότητας και πολιτικής ωριμότητας. Στοιχεία που σίγουρα χρειάζονται για την εθελοντική προσφορά στο συνάνθρωπο. 

Η αποδοχή σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα γιατί έτσι θα καταφέρουμε το στόχο μας που είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι είναι κοινός.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Με εκτίμηση

Πρόεδρος Παλαιμάχων
Κιούλος Ιωάννης

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top