0

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ  ΠΑΪΠΕΤΗΣ 

Οι παλαίμαχοι πρωτοπόροι σε κάθε τι που αφορά εκδηλώσεις αλληλεγγύης δηλώνουν παρών

Ετσι την Δευτέρα 23/ 11/2015 στο ιστορικό γήπεδο της Νίκαιας με οικοδέσποινα την επίσης ιστορική Προοδευτική, την Δόξα Πειραιά και την ομάδα των παλαιμάχων απο την Αρκαδία Αγω Ανάκτηση, και υπό την αιγίδα του συλλόγου ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΩ...διεξήχθη τουρνουά παλαιμάχων με σκοπό να μαζευτούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Νίκαιας.

Ο σκοπός της διοργάνωσης στέφθηκε απο απόλυτη επιτυχία χάρις τις προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων.

Η εκδήλωση είχε και συναισθηματικό χαρακτήρα και για τις τρεις ομάδες παλαιμάχων που συμμετείχαν, καθώς έγιναν τιμητικές  διακρίσεις στην οικογένεια του αειμνήστου Θεόδωρου Δηβιτάρη που τίμησαν την μνήμη του καθότι αγωνίσθηκε και στις τρεις ομάδες κατά το παρελθόν.

Εδώθησαν τιμητικές πλακέτες εκ μέρους της Προοδευτικής δια χειρός του προέδρου των παλαιμάχων κ. Γιώργου Σκριβάνου.

Της Δόξας Πειραιά απο τον πρόεδρο Γιώργο Γκαμάνη, απο την ομάδα της Τριπόλεως απο τον κ. Δημήτρη Παπαθανασίου και εκ μέρους της οργάνωσης ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΩ  απο τον πρόεδρο κ.Παρασχάκη.

Αντιλάγησαν επίσης πλακέτες μεταξύ και των τριών ομάδων μεταξύ τους καθώς δόθηκε και τιμητική πλακέτα στον κ.Δημήτρη Παπαθανασίου για το πέρασμα του απο την ομάδα της Δόξας απο τον κ. Μιχάλη Πρίντεζη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν στελέχη της οργάνωσης ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΩ και πολλοί άλλοι επώνυμοι όπως ο σύμβουλος της ΕΠΣΠ κ.Παναγιώτης Λαπατάς, ο πρώην πρόεδρος του ΣΠΠΠ κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, ο νυν πρόεδρος κ. Κανέλλος Τσίρμπας, ο ταμίας κ.Αντώνης Κανέρης και ο παλαίμαχος κ.Μιχάλης Παρασχάκης, πατέρας του προέδρου του ΑΓΚΑΛΙΑ ΖΩ. 

Επίσης μεγάλα ονόματα παλαιών ποδοσφαιριστών του Πειραικού και Ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών όπως οι κ.κ Αρης Σταμάτης, Αρης Δαμιανίδης, Σταμάτης Βουρδάμης, Χρήστος Ξανθόπουλος, Βασίλης Σταυρόπουλος κ.α.

 Νικητές ήταν οι 60 και πλέον παλαίμαχοι που αγωνίσθηκαν, καθώς και οι διαιτητές  κ.Τερζάνης και Κατσίκας όπως και η ιατρός των αγώνων Κ. Λουίζα Κοσμίδου.

Το κλού της βραδιάς αποτέλεσε η δεξίωση των διοργανωτών σε όλους, στο κοσμικό κέντρο ''Λευτέρης'' που είναι πάντα πρόθυμος προς όλες της ομάδες των παλαιμάχων, προσφέροντας πλούσια εδέσματα και άφθονο κρασί, και τον οποίο ωφείλουμε να ευχαριστήσουμε.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Στάθη Γιάπαππα για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που κάλυψε την εκδήλωση.

Ραντεβού σε όλους και σε όλες, στην επόμενη ανάλογη εκδήλωση που πιστεύουμε οτι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας...για άλλο ένα γκολ στην...ΚΡΙΣΗ!!!!!!!





















Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top