0

  ΤΑΚΗΣ    ΠΑΪΠΕΤΗΣ.


Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές δραστηριότητες για φέτος της  Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πειραιά  με τον τελευταίο φιλικό αγώνα που έδωσαν στη φιλόξενη  Νεμέα .

Οι Πειραιώτες  άσσοι μιας άλλης εποχής κέρδισαν με  5-3 την τοπική ομάδα   παλαιμάχων και χειροκροτήθηκαν για την  αγωνιστική τους ανωτερότητα.

Θα πρέπει να σημειωθεί  ότι οι ντόπιοι άσοι  προηγήθηκαν με 3-1  για να δεχτούν πίεση στη συνέχεια με αποτέλεσμα να ανατραπεί το αρχικό σκορ και να τελειώσει ο αγώνας  5-3 για λογαριασμό της ΠειραΊκής ομάδος.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι σκόρερ  της κορυφαίας  Ένωσης ήταν ο Φουράκης 2  και οι Τσέβρετζης, Παπαλεξάνδρου Κολούκας. 

Και η συμπαθέστατη  ομάδα των βετεράνων του Αγίου Βασιλείου  είχε για σκόρερ τους Ξύδη, Πάστρα, Γ. Κατσιγιάννη. 

ΕΠΑΙΞΑΝ  :  ΠΕΙΡΑΙΑΣ:  Μακρυγιαννέλης, Καλαμάρας, Λαμπρινίδης, Κοτζαπαναγιώτης, Βιδάλης, Παπαδόπουλος, Κανέρης, Τσίρμπας, Γελαδάκης,   Παπαλεξάνδρου,  Μπάκας Σταύρος, Τσέβρετζης, Φου ράκης, Κοντραφούρης, Σαμπάνης, Κολούκας, Κάτρης,  Σπυριδάκης, Πολυχρόνου, Χατζηβασιλείου,ΑΚΗΣ Πετρίδης.

Αγίου Βασιλείου  Κατσιπόδης, Ζώγαλης Χρ & Ι, Ξύδης, Γκρούτσης   Καφαντά
ρης, Δαλαμαρίνης, Παπαχαραλάμπους, Μερατζένης  Ι &Φ,,  Μανω λάκης, Θεοδωρόπουλος, Πάστρας, Κοντογιώργος, Κατσιγιάννης,Κα κούρος, Καριώτης, Νούλας, 

Θα πρέπει να τονιστεί ότι τα παιδιά του Αγ.Βασιλείου, προσέφεραν μια υπέροχη φιλοξενία, με την Μικτή Πειραιά να αισθάνεταιωτην ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ και επιφυλλάσεται να ανταποδώσει τη φιλοξενεία, στον Πειραιά.

Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ, Κανέλλος Τσίρμπας και Σταύρος Μπάκας, ευχαριστούν ιδιαίτερα τον Νίκο Πάστρα και την σύζυγο του, για τα υπέροχα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει για τους παλαιμάχους, στην όμορφη ταβέρνα τους.


ΤΕΛΟΣ    ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΑΚΗΣ    ΠΑΪΠΕΤΗΣ.







Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top