0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ  ΠΑΪΠΕΤΗΣ 
Στη τακτική  εβδομαδιαία συνεδρίαση  του Δ.Σ. και των ομάδων  μελών της Ένωσης Παλαιμάχων  που πραγματοποιήθηκε  στη λέσχη  της  την Πέμπτη, άπαντες οι παραβρεθέντες εξέφρασαν την χαρά και την ικανοποίησή τους  για την ολοκλήρωση του φετινού τουρνουά  με τις 19 αγωνιστικές. 

Ήταν από τα ωραιότερα και συναρπαστικά τουρνουά των τελευταίων ετών  όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος  Σιδη ρόπουλος ( συνεχάρηκε τους πάντες για την συμμετοχή τους) όπως ακόμη οι στενοί του συνεργάτες στο Δ.Σ. 
αλλά και οι εκπρόσωποι των ομάδων. 

Ακόμη έγινε αναφορά και για την συμμετοχή του βετεράνου ρέφερι κ. Ιατρόπουλου ο οποίος διαιτήτευσε αγώνες.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες υποχρέωσαν  κάποιους εκ των εκπροσώπων της Δυτικής Αττικής να  μην μπορέσουν να δώσουν το παρόν τους 

Να αναφέρουμε την παρουσία εκ μέρους του Δ.Σ.τωνκ.κ.Γκαμάνη,Μπάκα,Παπανικολάου,Καλαμάρα,  Τσίρμπα, Ξενάριου. Παϊπέτη, του κ. Βασίλη Βασιλόπουλου του αθλητικού φωτορεπόρτερ της Ένωσης κ. Στάθη Γιάπαππα, των  διαιτητών κ.κ. Καραπιδάκη, Λεούση, και των εκπροσώπων  των ομάδων   κ.κ. Αδάμ- Τυρλή ( Ελευσίνος), Κανέρη  (Ερμή Κορ.), Παπαδόπουλου, Ξενάριου (Ιωνικού), Βιδάλη, Σαμπάνη(Προοδευτικής), Γιαννέλη(Αργοναύτη), , Σπυριδάκη, Χατζηβασιλείου(Ν., Ευγενείας), Κοντραφούρη και των εκπροσώπων της Στιμάγκας κλπ. Αντωνόπουλου, Δαρδάνη. Φυσικά δεν μπορούσε να απουσιάσει ο μόνιμος φροντιστήςτων παλαιμάχων  ο κατά κόσμο Ευγένιος Γκέραρντ.(  ΡΕΖΙΤΗΣ  ΕΥΓ.)Πάντα ευγενέστατος  και εξυπηρετικός.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top