0

Σαν καμπάνα ήχυσε, ξημερώματα Κυριακής 22 Φεβρουαρίου 2015, στα αυτιά των Ιωνικών ο απροσδόκητος χαμός ενός οπαδού και πιστού στρατιώτη της ομάδας, του Κώστα Αγγέλου.

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Κώστας ακολουθούσε παντού τον Ιωνικό Νικαίας από πολύ μικρός είτε εντός είτε εκτός έδρας, σε όλα τα παιχνίδια, ήταν εκεί, παρών.

Γνωστός σε όλη τη Νεάπολη με το παρατσούκλι ''Τσουκαλάς'', λόγω της ομοιότητάς του με τον Τάκη Τσουκαλά, έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 65 ετών από ανακοπή καρδιάς.



Στο επάγγελμα ξυλουργός και παντρεμένος με δύο παιδιά-αθλητές που βρίσκονται στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, μία κόρη η οποία είναι γραματέας στην ομάδα και έναν γιο ο οποίος αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του βόλεϋ στην Α2.

Παλιός ποδοσφαιριστής στον Πειραϊκό, τον Αρρίονα και άλλες πειραϊκές ομάδες, ο Κώστας ζούσε με τη σκέψη του Ιωνικού και βοηθούσε την ομάδα σε οτιδήποτε ζήτημα κι αν προέκυπτε.

Η ταφή του θα γίνει αύριο, ημέρα Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 14:00 στο Κοιμητήριο του Σχιστού με πλήθος Ιωνικών να αναμένεται να παρευεθεί, οργανωμένων και μη.

Πλέον, η οικογένεια των αγγέλων-Ιωνικών στον ουρανό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Ο Θεός ν' αναπαύσει την ψυχή σου, Κώστα Αγγέλου!


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top