0
του Μπίλη Βαζαίου...

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στη Φρεαττύδα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοπή πίτας των Βετεράνων της Αθλητικής Ενωσης Χατζηκυριακείου, με απόλυτη επιτυχία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο αγαπημένος φίλος των Βετεράνων της Α.Ε. Χατζηκυριακείου, κ. Αντώνης Γλύκας, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε το σπουδαίο έργο των Βετεράνων που προσφέρουν στο αθλητικό-κοινωνικό-πολιτιστικό κομμάτι του Ελληνικού Αθλητισμού.

Αμέσως μετά, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των Βετεράνων, κ. Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος αφού καλησπέρισε  τους καλεσμένους, είπε τα εξής:

''Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνατε σήμερα να παρευρεθείτε στην πρώτη κοπή πίτας των Βετεράνων της Α.Ε. Χατζηκυριακείου.

Η Ίδρυση του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου έγινε με  την πρωτοβουλία και την προτροπή του Δημήτρη Σαρρή και με τη σύμφωνη γνώμη αρκετών Βετεράνων.


Ήταν η σκέψη μιας παρέας ανθρώπων που αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο και που αναζητούσαν μετά απο 28 χρόνια να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί, πάντα, με κύριο μέλημα την αγάπη για το ποδόσφαιρο.


Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου έχει σα στόχο να περάσει το πνεύμα και τη φιλοσοφία για το «ευ αγωνίζεσθαι» και πρεσβεύει το αθλητικό πνεύμα, τη συμμετοχή, την ομαδικότητα και την προσπάθεια  για την κοινωνική αλληλεγγύη, το ήθος.''


Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τους Παλαίμαχους του Χατζηκυριακείου.

Οι Βετεράνοι δεν ξέχασαν τους ανθρώπους που έτρεχαν και πονούσαν την ομάδα:

Τον παλιό γενικό αρχηγό, κ. Πασχάλη Συρίγο, του οποίου την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος των Βετεράνων, κ. Νίκος Ζηνέλης, και τον έφορο-ψυχή της ομάδας, κ. Μπάμπη Χατζηχριστόφα, του οποίου την απονομή έκαναν απο κοινού ο Αντώνης Γλύκας, ο Πρόεδρος Δημήτρης Σαρρής και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Ζηνέλης, μέσα σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Τέλος, οι Βετεράνοι της Α.Ε. Χατζηκυριακείου θέλουν να ευχαριστήσουν για την τιμή που τους έκαναν με την παρουσία τους:

Την Αντιδήμαρχο Πειραιά, κ. Νανά Γλύκα και το δικηγορικό γραφείο Γιάννη και Νανά Γλύκα για τη σπουδαία χορηγία στο να καταρτιστεί το καταστατικό της ομάδας μας.

Την ομάδα Παλαιμάχων της Δόξας Πειραιά και τον πρόεδρό τους, κ. Γιώργο Γκαμάνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Μιχάλη Πρίντεζη μαζί με τους ποδοσφαιριστές κ. Ανδρέα Παλαιολόγου, κ. Κώστα Μπάκα και κ. Μανώλη Ρασσούλη.

Τον κ. Βασίλη Βασιλόπουλο, τέως σύμβουλο της ΕΠΣΠ με 40ετή θητεία σε αυτή.

Την κα. Αποστολία Γκιουρτζή, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

Και τέλος τον πρόεδρο του Α.Ο. Αγίου Δημητρίου, κ. Παναγιώτη Κοντραφούρη.

Επίσης, η Α.Ε. Χατζηκυριακείου ευχαριστεί τους χορηγούς της:

-Τα καταστήματα  χρυσοχοΐας "Σάββας"
-Το καφέ restaurant "Mirror"
-Το κατάστημα με είδη δώρων "Monte Carlo"
-Το φαρμακείο της κα. Τριχάς
-Το μεζεδοπωλείο "ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ" για την άψογη φιλοξενία του


Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπημένο μας φίλο, Αντώνη Γλύκα, που με την παρουσία του έδωσε μια διαφορετική αίγλη στην εκδήλωσή μας και φυσικά για τη μεγάλη του προσφορά στον αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα μεταξύ των ομάδων Βετεράνοι Ολυμπιακού και Βετεράνοι της Α.Ε. Χατζηκυριακείου, στο στάδιο Γ.Καραϊσκάκης που θα γίνει το μήνα Σεπτέμβριο.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Εκ του γραφείου τύπου των Βετεράνων της Α.Ε. Χατζηκυριακείου






















































Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top