0

Στα πλαίσια της χορηγίας από την «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» μέσω του Δ.Συμβούλου κ.Βασιλειάδη Β. & της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» θα υπάρξει δωρεάν διάθεση εισιτηρίων προς τους παλαιμάχους/βετεράνους μέλη σωματείων της Ένωσης μας. 
Έτσι λοιπόν θα υπάρχει δωρεάν διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.» τη Τετάρτη 4/2 και ώρα 19.30. 

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο ,δηλαδή στην είσοδο του γηπέδου στο Πάρκινγκ 3 (Χωμάτινο). Υπεύθυνος υποδοχής των παλαιμάχων ορίσθηκε από την ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε & την Ε.Σ.Π.Π.Π η κυρία Νικολάκου Βίκυ Υπ.Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.( Τηλ.6977760173 ). 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι τών Σωματείων να έπικοινωνήσουν με τη κ.Νικολάκου έως Τρίτη 3/2 καί ώρα 22.00. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα ξεκινάει μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον χώρο του Πάρκινγκ 3 ( ΧΩΜΑΤΙΝΟ ). 

Για τον συγκεκριμένο αγώνα της Τετάρτης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. η διάθεση θα γίνει τις ώρες 18.30 έως και 19.15. Παρακαλούμε θερμά για τη πιστή τήρηση των παραπάνω.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top