0
Το ποδόσφαιρο εκτός  απο τα άθλημα και την διασκέδαση προσφέρεται και για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών  Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου  – Δραπετσώνας   συνδιοργάνωσε το 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων   «Ποδόσφαιρο ενάντια στην φτώχεια». 

Ο στόχος και ο σκοπός των συμμετεχόντων ομάδων ήταν να μαζευτούν τρόφιμα για τις κοινωνικές δομές του παραπάνω δήμου και σε αυτό το κομμάτι τα πήγε περίφημα και μαζεύτηκαν αρκετά τρόφιμα κλπ άλλα είδη ξηρής τροφής που είναι απαραίτητα για να μοιραστούν στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. 

Ευχαριστούμε τους κυρίους , Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Αθλητισμού, Καραγιαννάκη Χρήστο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Θωμαϊδη Δημητρη και τους συντελεστές τους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτό το τουρνουά. 

Και βέβαια, όλους τους βετεράνους που ήρθαν και με την παρουσία τους και την προσφορά τους μας έδειξαν ότι υπάρχει Ελπίδα!!! Στο τουρνουά αυτό έλαβαν μέρος οι  Μικτές : Εργασιακού Αθλητισμού , Νοσοκομείων Αττικής , Παλαιμάχων Πειραιά, Σύλλογος εργαζομένων Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Εθνικός , Νέοι Ευγενείας, Α.Π.Ο Κερατσινίου και Δραπετσώνας.


Πρόγραμμα διημέρου Τουρνουά Παλαιμάχων

Σαββάτο 20-12-2014

Μικτή Εργασιακού αθλητισμού – Κερατσίνι   3 – 1  
Μικτή Παλαιμάχων Πειραιά  -  Μικτή Νοσοκομείων 5 – 2
Σύλλογος Εργασιακού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου –Δραπετσώνας  0-4
Εθνικός – Νέοι Ευγενείας  4 -   4

Κυριακή 21-12-2014

Κερατσίνι- Μικτή Νοσοκομείων Αττικής 1-3
Νέοι Ευγενείας - Σύλλογος Εργασιακού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου0-2
Μικτή Παλαιμάχων Πειραιά – Εθνικός  3-2
Δραπετσώνας - Μικτή Εργασιακού αθλητισμού 5-1

















Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top