0
Σε αγώνα φιλανθρωπικού  χαρακτήρα η ομάδα του Συλλόγου  γονέων των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα Ζωης» ’ επικράτησε  με 2-1 της Μεικτής  παλαιμάχων Πειραιά . 

Το αποτέλεσμα  φυσικα  περνάει σε δεύτερη μοίρα  σημασία έχει ότι αυτοί που αγωνίστηκαν  μοιράστηκαν όμορφες  στιγμές για ένα και μοναδικό σκοπό που ήταν η «Φλόγα Ζωής. 

Για άλλη μια φορά να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν  τρόφιμα και μπάλες  για την «Φλόγα ζωής» από το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι.  

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η κα Τρυφωνίδη και ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο μας  Νικο Σιδηρόπουλο  για όσα έχει προσφέρει η Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και οι συνεργάτες τους  τα τέσσερα τελευταία χρόνια.  

Για άλλη μια φορά να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν  τρόφιμα και μπάλες  για την «Φλόγα ζωής» από το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι.   

Τη Φλόγα εκπροσ’ωπησε η  κυρία Νικολακοπούλου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  κος  Χρήστος Μπουλές  πρώην σύμβουλος της Ε.Π.Σ.Π, ο κος  Γιώργος Γκαμάνης  πρόεδρος των Βετεράνων  Δόξας Πειραια,ο κος Σταύρος  Νικολακακος   παλιά μεγάλη δόξα της Προοδευτικής και ο κύριος Αντώνης Δαρζέντας  δημοσιογράφος   στην εφημερίδα «ΦΩΣ». 

Οι κυρίες Βιδάλη και Κοτζαπαναγιώτη ήταν στην εμψύχωση του αγώνα αλλά και η κα  Λουίζα Κοσμίδου που με την  παρουσία της μας θύμισε ότι όπου υπάρχει μαζικός πληθυσμός-Βετεράνων πρέπει να υπάρχει Ιατρός!!!

Και τα δύο (2) τέρματα των νικητών σημείωσε ο Μακρόγλου ενώ  γι α τούς Βετεράνους  σκόραρε ο Βουζαλης.

Μικτή Πειραιά :Δήμου,Τζιαμαλής, Μπάκας, Παπαλεξάνδρου, Τυρλής, Καρουσάκης, , Γουλέτας, Μακρυγιαννέλης, Κοτζαπαναγιώτης, Κανέρης, Πολυχρόνου, Ιωαννίδης, Μαρσώνης , Τσεβρετζής.

Φλόγα Ζωής : Κολβερης, Σιδηρόπουλος, Βιδάλης, Συνοδινός, Κολούκας, Αγγελετάκης,Δεβετζόγλου, Καραμιχάλης, Τζουτζίδης, Μακρόγλου, Παραπολας, Χριστοφίδης, Κασάρχος.

Διαιτητές :Αγαδάκος, Τσιάκαλος,Ζάχαρης

Το παρών  έδωσε  και το γραφείο  τύπου της Ένωσης παλαιμάχων  ποδοσφαιριστών Πειραιά, το οποίο εκπροσώπησαν η  κα Βίκυ Νικολάκου  και  κος Στάθης  Γιαππαπας.



































Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top