0

Συγκίνηση, χειροκροτήματα, χαμόγελα, ευχές για την νέα χρονιά, υγεία και ευημερία ηταν τα χαρακτηριστικά  της σημερινής ποδοσφαιρικής ατραξιόν στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Δραπετσώνας υπό την απειλή της βροχής…προς τιμή  ενός σπουδαίου Δραπετσωνίτη ποδοσφαιρικού παράγοντα. Του Αριστείδη  Παπαμιχαήλ που για πολλά μα πολλά χρόνια ήταν κοντά στο φουτ μπολ, κοντά στις ομάδες της Δραπετσώνας, κοντά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Δήμαρχος της πόλης ο κ. Κ. Τζαννής, η Δημ. Σύμβ. κα Μπαρμπαγιάννη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ. Πειραιά κ.Στ. Μπρατσώλης, η αντιπρόεδρος επίσης της ΕΠΣΠ κα Λέλα Αθανασοπούλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων του Πειραιά  κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος του Χαϊδαρίου κ. Λάμπρου,ο επί δεκαετιών παράγοντας της Δραπετσώνας αλλά και της ΕΠΣ. Πειραιά κ. Στάθης Αμαραντίδης(τιμήθηκε) μίλησαν και σχολίασαν τις υπηρεσίες που προσέφερε και στη Δραπετσώνα  και γενικότερα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο ο κ. Παπαμιχαήλ.

Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος, τον οποίο τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες παρόντων των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και  της Μικτής Πειραιά και της Δραπετσώνας. Οι οποίοι με την σειρά τους έκλεισαν την εκδήλωση με φιλικό αγώνα κατά  την διάρκεια του οποίου ο Πειραιάς κέρδισε με 2-0. Από την Ένωση Συνδέσμων Πειραιά ήταν ο ταμίας κ. Παπανικολάου και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Τάκης Παϊπέτης.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι ο κ. Γαβρίλης εκπροσωπώντας τους παλαίμαχους της Δραπετσώνας  αναφέρθηκε στον κ. Παπαμιχαήλ. Τον οποίο τίμησαν και οι Νέοι Δραπετσώνας. Επακολούθησε δεξίωση  στο Απρόοπτο.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ


Ήταν διάρκειας 60 λεπτών με τον νικητή να έχει καλύτερους επιθετικούς  να αξιοποιεί τις ευκαιρίες και να κερδίζει χάρις στα γκολ του Στεφανίδη ( Πανελευσινιακού) και Σταύρου Μπάκα  Περαμαϊκού). Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τον αγώνα διαιτήτευσε  ο Αντώνης Τόγιας ( χρόνια πολλά  για την αυριανή γιορτή σου) με συνεργάτες τους Λεούση, Μαντέλο.

Επίσης  οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους παρακάτω παίκτες.

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ:
 (Προπονητής:Στ. Νίνος) Γαβρίλης, Χαραλαμπάκης, Ζάχος, Παραγιός, Χίου, Γούτης, Σαρρής, Γεωργόπουλος, Ζαχαριάδης, Μπεγνιδάκης Σκαβάρας, Ζωσημίδης, Σκλάβος, Μαυράκης, Πολυχρονιάδης, Τζανόγλου, Πετράκης

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 
(Προπονητής: Καν. Τσίρμπας) Μακρυγιαννέλης, Λέκκας, Δήμιτσας, Τυρλής, Καλύβας, Συνοδινός, Μπάκας Στ. & Κ, Σπάθας Β, Στεφανίδης, Πολυχρόνης, Μήτσου, Τζιαμαλής, Βιδάλης, Πετρίδης).

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top