0




 Στην αρχόντισσα των Κυκλάδων την όμορφη Σύρο του Μάρκου Βαμβακάρη ταξίδεψε πλήρης η ομάδα της Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας, 


Η Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας,  πραγματοποίησε αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου μία διαφορετική εξόρμηση και διέμεινε στο μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό Γαλησσά,  στο ξενοδοχείο Francoise. Σκοπός του αγώνα φιλανθρωπικός και η παρουσία μας εκεί , μας έκανε να νιώσουμε  ιδιαίτεροι, γιατί  το νέο γήπεδο του Πάγου φιλοξένησε για πρώτη φορά επίσημο αγώνα των παλαίμαχων του νησιού.

Η αποστολή πλαισιώθηκε με μια ιδιαίτερη μορφή ποδοσφαίρου και τιμή για την ομάδα μας , του κυρίου Νικου Σιδηρόπουλου , Επίτιμος πρόεδρος την Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά,.

Ο κύριος Βιδάλης Πέτρος με την σύζυγο του Μαρία προσωπικοί φίλοι του πρώην στελέχους της ομάδας της Δραπετσώνας Κοτζαπαναγιώτη Αγγέλου που βοηθήσαν πολύ να ολοκληρωθεί  η συγκεκριμένη  ιδιαίτερη συνάντηση.








Μετά το παιχνίδι η ομάδα της Σύρου φιλοξένησε τους Βετεράνους της Δραπετσώνας στην Αζόλιμνο παραθαλάσσιο θέρετρο του νησιού. Καθώς επίσης επισκέφθηκαν το μεσαιωνικό οικισμό της άνω Σύρου και τον υπέροχο ναό του Αγίου Νικολάου όπως και το θέατρο μοναδική πιστή αντιγραφή της σκάλας του Μιλάνου. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας Νίκος Καψάλης , ο Νίκος Σιδηρόπουλος και όλα τα μέλη της αποστολής  έχουν την ανάγκη  να ευχαριστήσουν προσωπικά τον κύριο Γλύκα Πρόεδρο των Βετεράνων της Σύρου που ήταν μαζί τους, σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού και της διαμονής μας  και βέβαια τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές  της όμορφης Σύρου και όλους όσους συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη φιλοξενία. 




Την Διαιτησία ανέλαβε ο κύριος Παπούλιας κόσμημα της διαιτησίας με σύμφωνη γνώμη της ομάδας της Σύρου, αναγνωρίζοντας τη προσφορά του στο άθλημα.



Η αποστολή μας:  Ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας
Αρχηγός ο πρόεδρος Νικος Καψάλης 
Γρηγόρης Πολυχρονιάδης, Κώστας Μπασινάς, Βασίλης Μπασινάς, Λευτέρης Καραμανλής, Γιάννης Παπαδόπουλος
Αντρέας Ηλιάδης, Κώστας Ηλιάδης, Χάρης Καραμανής, Νίκος Σιδηρόπουλος , Πέτρος Βιδάλης, Γιάννης Λεουσης, Άγγελος Κοτζαπαναγιωτης, Στέλιος Τσεβδος, Αργύρης Σπυριδακης, Αλικαρης Μιχάλης,Παύλος   






Νικολάκου Βασιλική
Εκπρόσωπος ομάδας Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών Δραπετσώνας 
& Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ 






Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top