0



Σε μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε ο θεσμός του κυπέλλου των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά στο «Π. Νικολαΐδης».



Ο  Ερμής Κορυδαλλού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει ισόπαλη χωρίς σκορ 0-0. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Α ομάδα του Ερμή Κορυδαλλού πριν 2 χρόνια με την προεδρία του Κωνσταντίνου Πρέκα έφτασε και αγωνίστηκε στη Γ εθνική.



Και βέβαια συγχαρητήρια στην νεοσύστατη σχετικά ( 2017) ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών Χαραυγής που ύστερα από την πρωτοβουλία δύο Φίλων κ.κ Αμανατίδη & Κατσοιμηρη, που πίστεψαν στο όνειρο τους και έφτασαν στον τελικό κυπέλλου των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά. 


 




Με την παρουσία τους τίμησαν τον τελικό ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Θανάσης Τερζής, ο Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Κορυδαλλού Νεκτάριος Τσίρμπας, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά κ.Νικος Σιδηρόπουλος, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αθήνας Στέλιος Σαρηδημητρίου και ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Διαμαντής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά Νίκος Παρασκευάκος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περάματος Στέφανος Φούσκας και ο Αντιδήμαρχος Περάματος και ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Τερζή και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Σπύρος Λιόλιος.



Πριν την έναρξη του αγώνα  βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του για το αθλητικό και κοινωνικό του έργο και την πολύτιμη στήριξη που προσφέρει στους βετεράνους τού Πειραιά.
ο  Δήμαρχος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.





Η δεύτερη πλακέτα αφορά την τιμητική ονομασία του αείμνηστου Γιώργου Καλαφατά, της μεγάλης παλιάς δόξας του Αργοναύτη, που φέτος ήταν αφιερωμένη η διοργάνωση στη μνήμη του, όπου παρέλαβαν η σύζυγος του κυρία Ευαγγελία και η εγγονή του που τόσο λατρεύε η κυρία Εβίτα.





Ευχαριστούμε που για ακόμη μια φορά κοντά μας ήταν η ο χορευτικός σύλλογος της Ένωσης Κρητών Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη, Ρέντη "ο Άγιος Ανδρέας" με τον πρόεδρο τους τον κύριο Καμινογιαννακη.





Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ομάδες προσπάθησαν πολύ στα  2Χ 35 λεπτά να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν την λήξη του αγώνα θετικό αποτελέσμα. Ο τελικός κυπέλλου των βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.



Εκεί ο Ερμής στάθηκε πιο τυχερός, ο φύλακας της εστίας τους,  Κυράτσης έπιασε δύο πέναλτι και με το υπέρ τους σκορ 4-1 οι Κορυδαλλιώτες στέφθηκαν Κυπελλούχοι για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.




Διαιτητής Νικόλαος Καρανικόλας, βοηθοί Νικόλαο Πολύζο και Παναγιώτη Γκολέ, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Περδικούρης. Παρατηρητές της συνάντησης ήταν οι κ.κ. Κώστας Κωστάκης και Γιώργος Μαλούχος και παρατηρητές διαιτησίας οι Νίκος Δρόσινος και Παναγιώτα Κουτσουμπού. 

Γιατροί του αγώνα ήταν ο Θωμάς Θωμαΐδης με την Ελένη Λακουμέντα.





Συνθέσεις των ομάδων:

ΧΑΡΑΥΓΗ: Δεσποτίδης, Μιχαλολιάκος, Αναστασίου, Σταμουλάρας, Τσάγαρης, Σοφιανός, Αμανατίδης, Χατζάκης, Λαγουμιτζής, Μάρκος, Σπαρίδης. Καραχάλιος, Βλαντίδης, Κατσιμοίρης, Μπαϊραμπάς, Δημόπουλος, Μουσούρης, Καραγιάννης, Φιλακούρης, Ιωσηφίδης.


ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κυράτσης, Κατσακούλας, Φούντης, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Ευσταθίου, Λάιος, Κονδύλης, Παπαδογιάννης, Γελαδάκης, Σταύρου. Καναβάρης, Κανέρης, Αμολοχίτης, Μίχας, Λύρας, Ιωαννίδης.


Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Νικολάκου  παρέα με τον δάσκαλο της στην δημοσιογραφια κ  Αντώνη Δαρζεντα, όπως συμβαίνει τα τελευταία 7 χρόνια. 


Ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας και τα μέλη  της Ένωσης Συνδέσμων βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά σας ευχαριστούν  που ήσασταν όλοι κοντά μας και  εύχεται ολόψυχα καλό καλοκαίρι!!!


ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νικολάκου Βίκυ 
Γραφείο τύπου ΕΣΒΠΠ 

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top