0

ΑΡΤΑ
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για μια ακόμη φορά η τριήμερη πρωτομαγιάτικη εξόρμηση της Ένωσης βετεράνων Πειραιά στην Φιλιππιάδα της Άρτας. 

Όσοι την ακολούθησαν εκτός από το αθλητικό κομμάτι, που περιλάμβανε έναν εξαιρετικό φιλικό αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ευρύτερη περιοχή και να γνωρίσουν τα αξιοθέατά της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλοξενία από το σύνδεσμο της Αναγέννησης ήταν αξιομνημόνευτη. 

To ξεκίνημα της εκδρομής μας προοιώνιζε πόσο όμορφα θα περνούσαμε αφού από την πρώτη κιόλας στάση μας στο αρτοποιείο «ΗΠΕΙΡΟΣ» (μεγάλος χορηγός της Ένωσής μας) ο ιδιοκτήτης, κύριος Αντώνης Τσάτσος, μας προσέφερε νοστιμότατα γλυκίσματα για τη διαδρομή! Κατά την άφιξη μας στο ξενοδοχείο κι αφού τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας ξεκινήσαμε για το γήπεδο. 


Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Πειραιωτών, Κανέλλος Τσίρμπας, απένειμε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του αείμνηστου ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Άρτας, κυρίου Τζαχρήστα , ενώ ο αντιπρόεδρος, Σταύρος Μπάκας, απέδωσε το χαρακτηριστικό μας αγαλματίδιο με τον Ποσειδώνα στον αρχηγό της Αναγέννησης εκ μέρους της Ένωσής μας. 

Αντίστοιχα και η Αναγέννηση μας υποδέχτηκε με τιμές και αναμνηστικές πλακέτες.

Στη συνέχεια, έλαβε χώρα ένας πολύ όμορφος αγώνας όπου νικητές αναδείχθηκαν οι  Πειραιώτες με 4-3 όπου τα γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Θέμης (2), Νεκτάριος και ο Τσέβρετζης με ασύλληπτο φάουλ. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (προπονητής Βασίλης Χρηστάκης): Χρηστάκης, Παππάς, Κατσούλας, Αναγνωστάκης, Τσόγκας, Παπαχρήστου, Στράτος, Ζάχος, Νίκου, Ι. Λάιος, Σφήκας

Στην αποστολή συμμετείχαν οι: ΕΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Κασάρχος, Μπάκας, Λαμπρινίδης, Νεκτάριος Παπαδόπουλος, Χούλιο, Τσέβρετζης, Ξινοροδος, ,Μαυροειδής Σκόνδρας Κανέρης, Βαλσάμης, Βαγγέλης, Ξανθόπουλος, Φωτεινός, Βαρσαμίδης, Θωμάς Παπαδόπουλος. Τσίρμπας. Δημόπουλος,


Μετά το πέρας του αγώνα, ακολούθησε φυσικά και “τρίτο ημίχρονο” με φαγητό, χορό  και άφθονο κρασί σε τοπική ταβέρνα που μας άφησε όλους με τις καλύτερες εντυπώσεις.  

Οι επόμενες δύο ημέρες , χάρη στην οργανωτική ικανότητα της κυρίας Δέσποινας Τσίρμπα, ήταν εξίσου δημιουργικές αφού καταφέραμε να γνωρίσουμε διάφορα αξιοθέατα της περιοχής, όπως ο ναός της Παναγίας της Παρηγορήτριας, το γιοφύρι της Άρτας, το σπήλαιο Ανεμότρυπα, το ιστορικό χωριό Πραμάντα, την Αγία Παρασκευή. τα εκπληκτικά Τζουμέρκα, τον ποταμό Άραχθο, το φράγμα του Λούρου ποταμού,  τους καταρράκτες, την λίμνη Ζηρού κι ακολούθησε επίσκεψη στην Αμφιλοχία.

Αξίζει να ευχαριστήσουμε και τις υπόλοιπες γυναίκες της παρέας καθώς στο ταξίδι της επιστροφής είχαν σκεφτεί κι αγοράσει διάφορα ευφάνταστα, αστεία δωράκια για τον καθένα μας, δημιουργώντας κέφι και συνεισφέροντας στην ύπαρξη ενός πολύ ωραίου κλίματος με πρωταγωνιστή τον χιουμορίστα Ευγένιο Ρεζίτη (Γκέραρντ).

 Όλη η εκδρομή μας άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις που αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό του Στάθη Γιάπαπα! Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να υπάρξουν πολλές ακόμα παρόμοιες εκδρομές! 

Καλό μήνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1190380017737708

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1190596767716033

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1193472204095156

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1193597590749284

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/pg/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=1193729824069394








Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top