0
H E.Π.Σ. Πειραιά διοργανώνει μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο, τριήμερο προσφοράς στον συνάνθρωπο με δύο σπουδαίες εκδηλώσεις: 

1.«Γκολ με την αλληλεγγύη»  το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου, όπου  σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων μας αντί για εισιτήριο, μπαίνουμε με τρόφιμα που στη συνέχεια η οργάνωση θα τα προσφέρει σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

2.Αιμοδοσία την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρες 15.30 έως κ 20.00 που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της  Ένωσης στον περιβάλλον χώρο του ΣΕΦ.

Τις εκδηλώσεις στηρίζουν η  οργάνωση «ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΠΕΙΡΑΙΑ», ο Σύνδεσμος διαιτητών Πειραιά, αλλά και η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ε.Π.Σ. Πειραιά, καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να στηρίξουν  αυτές τις προσπάθειες, προσφέροντας τρόφιμα, αλλά και  λίγες σταγόνες αίματος.

Αναλυτικές οδηγίες για τις δύο εκδηλώσεις μπορούμε να βρούμε στις αφίσες που θα υπάρχουν στα γήπεδα μας, στους Δήμους,  στα φειγ- βολάν που θα κυκλοφορήσουν στο σαιτ της Ε.Π.Σ. Πειραιά www.epspeir.gr  και στο σαιτ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, www.solidaritypeiraias.gr


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top