0


Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού έδωσαν έναν ιδιαίτερο αγώνα τη Δευτέρα (4/4) στο γήπεδο του Κερατσινίου.

Από τη μια πλευρά απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη, ανώτατου διοικητικού στελέχους των «ερυθρόλευκων» κατά τη δεκαετία του '80 (περίοδος Σταύρου Νταϊφά) συνάμα και προέδρου του ΑΠΟ Κερατσινίου (κατά τη δεκαετία του '70), και από την άλλη φανέρωσαν ξανά φιλανθρωπικό πρόσωπο, ενισχύοντας το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.  
Και βέβαια, εκτός από τα συγκινητικά δρώμενα, υπήρχε και αγώνας. 

Οι παλιοί παίκτες του πολυνίκη πειραϊκού συλλόγου νίκησαν 5-1 τους αντίστοιχους του τοπικού ΑΠΟ.

Ο Λουτσιάνο ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και ασταμάτητος. Έβαλε 4 γκολ. Τα δύο με απευθείας εκτελέσεις φάουλ, ένα με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και ένα με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Μάλιστα, είχε και βολ πλανέ στο δοκάρι!

Από πλευράς Ολυμπιακού σκόραρε επίσης ο Γιάννης Σιδέρης με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής. 

Για τους γηπεδούχους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Χονδρουδάκης.

Για τον ΑΠΟ Κερατσινίου αγωνίστηκαν οι: Γόγος, Γουλέτας, Παπαγεωργίου, Γ. Κορέας, Αθανασόπουλος, Σοφράς, Παπασταματίου, Χονδρουδάκης, Κιούλος, Ζάχος, Ειρηνίδης, Στάθης, Δημόπουλος, Βασιλικός, Ανδρεάκος, Σ. Κορέας, Λέντης, Καραμπέκιος, Αποστολάκης, Σοϊλεμές, Τζόρτζος, Μπικάκης, Λιάπης και άλλοι.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι: Κελεσίδης, Αρζένης, Γ. Σιδέρης, Καλύβας, Καλτσάς, Καρασαββίδης, Μπαρμπαρής, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Τζιωρτζόπουλος, Καλογερόπουλος. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Σταυρόπουλος, Καλύκας, Κουμαριάς, Απρογέρακας, Γλύκας, Κωττάκης, Γαϊτανάρος, Καλαμάρας, Μπαρμπαρής, Βέλιος, Βασιλειάδης, Ρούσος, Μαντάζης.

Προπονητής ο Αντώνης Τζανετουλάκος, φροντιστής ο Πέτρος Ρηγούτσος και Νίκος Τουλγέρογλου και φυσιοθεραπευτής ο Τόλης Κρεούζος.

Το παρών χωρίς να αγωνιστούν έδωσαν οι: Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Γκαβέζος, Αγγελής, Καραβίτης, Λεβαντής, Τσατσαρίδης, Λαβούτας, Δαμιανίδης, Μαριόλης, Καλούδης, Κ. Καλτσάς.

Κοντά τους ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος και ο παλιός «ερυθρόλευκος» μάνατζερ Μιχάλης Φωτίου.

Διαιτητές: Σπάθας, Κωνσταντόπουλος, Φουρναράκης.

Βραβεύθηκε επίσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης (απών). 

Τα τρόπαια που χρησιμοποιήθηκαν στις βραβεύσεις παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος (υπεύθυνος για την εμπορική διεύθυνση, την εταιρική επικοινωνία και εταιρική κοινωνική ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.876390005803379.1073742745.106197116156009&type=3


Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top