0


Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό ρεμπετάδικο "Ποντίκι" στην Κυψέλη,ο σύδεσμος των Βετεράνων του Κερατσινίου γιόρτασε τα 20 χρόνια ύπαρξης του.

Οι παλαίμαχοι της ομάδας αλλά και οι καλεσμένοι τους,ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας,ενώ υπήρξαν και αρκετές βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν βοηθήσει ο καθένας από το μετερίζι του,διαχρονικά,την ιστορική ομάδα.

Συγκεκριμένα,βραβεύθηκε ο Σπύρος Αθανασόπουλος,αρχιτέκτονας της περσινής ξέφρενης πορείας του Κερατσινίου,στην Α' Ε.Π.Σ.Π.,με 29 νίκες και μια ισοπαλία,επίδοση που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ στις τοπικές κατηγορίες του Πειραιά.

Επίσης,τιμήθηκε ο Θεόφιλος Καλύβας για την πορεία του σαν προπονητής στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρο αλλά και για την προσφορά στην ομάδα του Κερατσινίου.

Στην συνέχεια,σειρά πήρε ο Πέτρος Ανδρεάκος,για την γενικότερη πορεία του στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρο και για την προσφορά του στο σύνδεσμο των Παλαιμάχων του Κερατσινίου,ως προπονητής της,αλλά και από άλλα πόστα,έχοντας πολύπλευρη συνδρομή.

Από τις βραβεύσεις δε θα μπορούσε να λείπει ο προηγούμενος πρόεδρος του συνδέσμου των Παλαιμάχων,Παναγιώτης Παπανικολάου,ο οποίος είναι από τα ιδρυτικά μέλη του,ενώ τον κράτησε ζωντανό και σε υψηλό επίπεδο,παρόλα τα προβλήματα.

Ο τωρινός πρόεδρος Γιάννης Κιούλος,θέλησε να τον ευχαριστήσει και να τονίσει πως οι νεότεροι θα συνεχίσουν το έργο του,έχοντας ως παρακαταθήκη την δουλειά,τις θυσίες,το ήθος και την αξιοπρέπεια τα οποία τον διέκριναν καθόλη τη διάρκεια της μακράς θητείας του,στην προεδρεία.

Τέλος,τιμητική πλακέτα έλαβε και η αντρική ομάδα του Κερατσινίου,για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του φετινού Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Π. ,με ορισμένους παίχτες της ομάδας να δίνουν το παρόν στην εκδήλωση,όπως και ο πρόεδρος της ομάδας Μάκης Αποστόλου και οι αρχηγοί Χάρης Βαττής και Αντώνης Κουρκούτης.

Ακόμα,πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του συνδέσμου,ενώ έλαβε χώρα και λαχειοφόρος αγορά,με το κεντρικό δώρο να είναι μια τηλεόραση 32 ιντσών και ο μεγαλος τυχερός να είναι ο Στέφανος Σοϊλεμές,παλαίμαχος του Κερατσινίου και νυν προπονητής της Εθνικής Ομάδας,ποδοσφαίρου σάλας.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Πειραιά,Κανέλλος Τσίρμπας,ο αντιπρόεδρος Σταύρος Μπάκας,ο ταμίας Αντώνης Κανέρης,ο Παπαλεξανδρου Σ.  Κοτσοπαναγιωτης .Α  πρόεδρος των βετεράνων του Ιωνικού Ανδρέας Παπαδόπουλος,παλαίμαχοι παίχτες της Δραπετσώνας,ο πρόεδρος του Νέου Ικονίου Θανάσης Ζάχος και ο Γρηγόρης Μπίζας,παλαίμαχος παίχτης του Κερατσινίου και νυν προπονητής φυσικής κατάστασης στην Εθνική Ανδρών στο πλευρό του Μίχαελ Σκίμπε.

Οι παλαίμαχοι του Συνδέσμου Κερατσινίου θέλησαν να ευχαριστήσουν τα κορίτσια του κεντρικού λογιστηρίου  σούπερ μάρκετ "Βασιλόπουλος" που έδωσαν βροντερό παρών και τίμησαν με την παρουσία τούς 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.849994388442941.1073742708.106197116156009&type=3

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top