0

 




ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή από τους εκπροσώπους των ομάδων διεξήχθη το συμβούλιο της περασμένης Τρίτης ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας αναφέρθηκε στα παρακάτω θέματα για τις ενέργειες των βετεράνων του Πειραιά!

Α) Διεξαγωγή φιλικού αγώνα την Δευτέρα 4/3/2024 με τους φιλοξενούμενους μας Βετεράνους της Μυκόνου στο γήπεδο της Δραπετσώνας όπου έπειτα θα ακολουθήσει μία μικρή γιορτή στην ταβέρνα του Λευτέρη !!!

Β) Λόγω ελλείψεων παικτών δόθηκε στις ομάδες ή δυνατότητα για δύο μεταγραφές παικτών έως την Τρίτη 5/3/2024 φυσικά τηρούμενων των ορίων ηλικίας των αγωνιζόμενων !!!

Γ ) Έγινε ιδιαίτερη αναφορά για την αποκριάτικη γιορτή των βετεράνων που θα διεξαχθεί στις 9/3/2024 στο κοσμικό κέντρο "Συντριβάνι" στην Αγία Βαρβάρα.

Για την συμμετοχή παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στον Μπάκα Κώστα

Κατόπιν ακολούθησε η κλήρωση του κυπέλλου παρουσία τής υπεύθυνης διαιτησίας κυρίας Κουτσομπού, και χάρις στην βοήθεια του γραμματέα της Ένωσης Πειραιά, Νίκου Παρασκευάκου.

Σας παραθέτουμε παρακάτω τους ομίλους των ομάδων του κυπέλλου όπου οι αγώνες διεξαχθούν στις ημερομηνίες 1η, /8 /15 Απριλίου 2024

Α ) ΟΜΙΛΟΣ
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ

Β) ΟΜΙΛΟΣ
ΜΟΣΧΑΤΟ
ΕΝΩΣΗ ΔΡΑΠΕΤΩΝΑΣ
ΕΡΜΗΣ

Γ) ΟΜΙΛΟΣ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
ΧΑΡΑΥΓΗ
ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δ) ΟΜΙΛΟΣ
ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ
ΑΡΓΟΝΑΎΤΗΣ
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top