0



Στην μνήμη της Ελένης Ιωαννίδου πραγματοποιήθηκε εχθές Παρασκευή, ένα ιδιαίτερο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας. Ένα τουρνουά, τριών φιλικών αγώνων, υπό την αιγίδα της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά, αφιερωμένο στη σύζυγο του Βασίλη Ιωαννίδη, βετεράνος ποδοσφαιριστής της  Προοδευτικής .Τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν δόθηκαν σε οικογένειες του Δήμου Αγ. Ιωάννη Ρέντη-Νίκαιας και τα παράλαβε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασιλική Μουταφίδου. 



Στο τουρνουά συμμετείχαν, η Μικτή Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, η Καραβολίδα, οι Βετεράνοι της Προοδευτικής  και οι Επίλεκτοι Φίλοι.



 



Με την παρουσία τους, μας τίμησε, η κύρια Αντωνάκου Σταυρούλα Αντιπεριφεριάρχης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Προέδρος Αποστράτων λιμενικού Σώματος Σταύρος Βοιδονικόλας και οι υποψήφιοι Βουλευτές, Νίκος Σούτας από την Ελληνική Λύση και ο Δημήτρης Διαμαντίδης Τομεάρχης Ναυτιλίας από το Κίνημα Αλλαγής Πασοκ. 



  
Στην αρχή της εκδήλωσης απονεμήθηκε σε βαθιά συγκίνηση και μεγάλη αγκαλιά από την Αντιπεριφεριάρχη Αντωνάκου Σταυρούλα ,πλακέτα εις μνήμην της Ελένης Ιωαννίδου, στον σύζυγό της Βασίλη.


Στην συνέχεια ο πρόεδρος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας μαζί με τον αντιπρόεδρο των Παλαίμαχων της Αθήνας Παναγιώτη Διαμαντή απένειμε πλακέτα αναμνηστική στον κ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΗΛΙΑΔΗ. Αριστερά είναι ο κύριος Ανδρέας Μουρτζής που πραγματικά , αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και ολοκλήρωσης του χθεσινού τουρνουά.



Στη συνέχεια μια ξεχωριστή πλακέτα για τον Βετεράνο του Ιωνικού Νίκαιας ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟ απένειμε ο πρόεδρος των Βετεράνων Προοδευτικής Αντωνάκος Άγγελος, δίνοντας το μήνυμα συμφιλίωσης μεταξύ των δύο ιστορικών ομάδων. Κοντά τους ήταν ο Αργύρης Πάγκος, Νίκος Γιδάκος, Δημήτρης Τσιρίδης, Σωτήρης Νικητέας, Μπάμπης Σαίπας και ο Αλέξανδρος Γεωργαλάς.

 

Την παρουσίασή πραγματοποίησε η εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νικολάκου Βίκυ .



 

Φωτογραφικό υλικό : 






 




ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΖΩΡΗΣ ΘΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ


ΤΟΠΙΚΟΓΛΟΥ ΣΑΙΠΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΟΥΚΕΑΣ



ΠΙΚΟΥΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΙΔΑΚΟΣ ΤΣΙΡΙΔΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ





Νικολάκου Βίκυ 
Γραφείο Τύπου ΕΣΒΠΠ.

Δημοσίευση σχολίου

ΗΠΕΙΡΟΣ


 
Top